Sportfogadás tippek: Horvátország - Brazília

2015-07-29
A brazil vízilabda-válogatott nem is oly rég Világliga meccsen óriási meglepetésre 17-10-re legyőzte Horvátországot. Hihetetlen eredmény mind a mai napig, a horvátok ma revansot vehetnek!

Horvátország - Brazília

Tipp: 19.5 gól felett

Odds: 1.85

Iroda: TippmixPro

Kezdés: szerda 20:30

 

Szóval Világliga meccsen Horvátország 17-10-re kikapott Brazíliától, a dél-amerikaiak a második és harmadik negyedben 6-6 gólig jutottak. Ilyen számokat produkálni még Szerbia és Magyarország szintű csapatnak sem könnyű, ez a 17 dobott gól egyszerűen felfoghatatlan.

Brazília tehát ismeri a horvátok legyőzésének receptjét, de hogy 17 gólt ma nem dob, az 100%. Ellenben vagy 10-12 gólig eljuthatnak a brazilok, és most a horvátok sem fognak alibizni. Könnyen lehet, hogy most déli szomszédaink szórják meg a brazilokat és persze az is valószínűsíthető, hogy Horvátország ide, a vb-re időzítette a formát.

A horvátok lenyomták az első meccsükön Kanadát, most jöhet Brazília, majd a végén Kína. Jó esélye van Suknóéknak, hogy a csoport élén zárjanak, így pedig egyből a legjobb nyolc közé jutnak. Kanada ellen elég impresszíven kezdett a dalmát együttes, 10 gólt dobott az első félidőben, aztán spórolósra vette a figurát, és a harmadik valamint negyedik játékrészben 1-1-góld dobott csak. Persze többre nem is volt szükség, ráadásul az egy kora reggeli találkozó volt, valahol érthető, hogy nem pörögtek igazán a horvátok, ráadásul nyitómeccs is volt, így nem meglepetés, hogy nem mentek mondjuk 20 gólig, és tartalékoltak. Ma este játszik a horvát együttes, sokkal élesebb játékot várhatunk Loncaréktól, mint a kora reggeli Kanada elleni találkozón.

Ma a brazilok ellen már nem fognak tartalékolni, Muslimnak, Obradovicnak és a többieknek meg kell mutatni, hogy milyen is az igazi horvát együttes, amely úgy igazán játssza a vízilabdát. Sok gólos találkozó lesz, azért a dél-amerikai együttes sem véletlenül dobott 17-et azon a Világliga mérkőzésen még idén.

Jó esély van rá, hogy a horvátok 15-16 gólig is eljutnak, de a dél-amerikai együttes sem adja majd 10-nél alább. A brazilok ugye rendező jogán ott lesznek az Olimpián, a tanulás szempontjából ez a meccs is kamatozhat majd a riói Olimpián. Ez viszont már nem Világliga, itt a horvátok sem fognak bohóckodni, és helyre teszik Brazíliát.

Tipp 15-10

 

Címkék: sportfogadás, tipp,