Sportfogadás tippek: Granada - Valencia

2016-01-14
Szerdán szépen ráéreztünk, hogy az Espanyol-Barca meccsen kevés gól születik. Most is maradunk a Király Kupánál, ma a Granada-Valencia párharcot nézzük meg picit közelebbről.

Granada - Valencia

Tipp: 3 gól alatt (AH)

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: csütörtök, 20:00

 

Az fix, hogy egyik klub sem lehet elégedett az eddigi teljesítményével. Ami a bajnokságot illeti, a Valencia jelenleg a 11. helyen áll, miközben az év elején a top4 volt a cél. Gary Neville nem váltotta meg a világot, teljesítménye a Valencia edzőjeként kritikán aluli. A Granada is rossz idényt fut, jelenleg a legrosszabb bennmaradó a bajnokságban. Más kérdés, hogy az andalúzok azt a 17. pozíciót most aláírnák, egyetlen céljuk a bennmaradás kiharcolása.

Ennek a párharcnak az odavágóján a Valencia otthon, a Mestallában 4-0-ra tudott győzni, ezzel el is dőlt a továbbjutás. Ezt mindkét oldalon tudják, a Valencia és a Granada részéről is minden tiszta. Ezt a meccset le kell játszani, de mindkét csapatnak csak egy púp a háton.

A hazaiak és a vendégek is felforgatott 11-el lépnek pályára, meg sem lehet jósolni, kik kezdenek majd este. A vendégeknél Alves, Feghouli, Gaya, Gomes, Perez és Fuego egész biztosan nem játszik, egyikük sincs a keretben más-más ok miatt.

Nem lesz jó meccs, hisz mindkét együttesnek a legfőbb célja, hogy a hétvégi bajnokin jól teljesítsen. Itt már minden eldőlt, mínusz négyről ez a Granada akkor sem jönne vissza, ha reggelig tartana a találkozó. A bajnokságban az andalúzok majd az Eibarral játszanak, a Valencia pedig vasárnap déli meccsen a Mestallában fogadja a Rayót. A Denevéresek otthon régóta veretlenek bajnokin, de utolsó négy meccsüket (bajnoki találkozó) megnyerni sem sikerült. Nem nehéz rájönni, sorozatban négy döntetlent játszott otthon a csapat, ez pedig tarthatatlan. A Barca és a Real Madrid ellen szép eredmény az iksz, de a Las Palmast és a Getafét gólokkal kellett volna verni a Mestallában.

Ezt a mai összecsapást szépen lecsorgatják majd a felek. Különösebb feszültség sincs a két együttes között, szóval vélhetően vigyázni fognak majd egymásra, nem valószínű, hogy feszült mérkőzést látunk. Sokkal inkább unalmas, eseménytelen meccsre kell számítani, olyanra, amikor már az első 10-15 perc után a távirányítóhoz nyúlunk. Simán benne van az is, hogy gólt sem látunk ezen a találkozón!

Címkék: sportfogadás, tipp,