Sportfogadás tippek: Nyíregyháza - Újpest

2015-05-08
Az NBI 2014/15-ös szezonjából négy forduló van még hátra. Öt csapat érezheti magát veszélyben, ami a kiesést illeti, de a Nyíregyháza és az Újpest már bőven biztonságban van. Ha így nézzük, tét nélkül játszik ma este a két együttes.

Nyíregyháza - Újpest

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

Fura kis csapat ez a Nyíregyháza. Mátyus János igencsak jól összerakta télen a Szparit, az új igazolások beváltak, a Szpari pedig négy fordulóval a bajnokság zárása előtt szinte 100%-ra biztosan bebiztosította magát jövőre is.

Elviekben a védelmet rendkívül jól összerakta Mátyus mester, ennek talán csúcspontja a Fradi elleni 0-0 volt, ahol volt ugyan egy-két kimaradt Fradi-ziccer, volt szerencséje is a piros-kék mezes csapatnak, de ott mindenki láthatta, hogy a Nyírség csapatát nehéz feltörni.

Ha a Fradinak nem ment, akkor hogy megy majd annak az UTE-nak, amelynek neuralgikus pontja a gólszerzés. Ez az UTE egy remek csapat, de télen távozott Simon, Kabát egész szezonban használhatatlan, csatár meg nem nagyon van a keretben. Mármint gólerős csatár. Andricnak hét meccsen egy gólja van, Ojonak 11 bajnoki alatt sikerült rúgni egyet, de ha jól emlékszünk, talán azt is büntetőből. Nem egy gólerős csapat az UTE, és akkor finoman fogalmaztunk.

Mindkét csapat főleg a stabilitásának köszönheti, hogy ott áll, ahol. Ősszel egyébként meglepően jó mérkőzést játszott a két együttes, 3-2-re tudott nyerni az UTE, de ott még egy teljesen más Szpari lépett pályára, az UTE-nél pedig ott volt Simon, aki gólt is szerzett azon a találkozón.

Itt most aligha láthatunk sok gólt, a Nyíregyháza nem szeretne kikapni hazai pályán, és vélhetően az UTE sem. Olyan nagy focit ezen a pénteki bajnokin ne várjunk, két alapvetően stabil együttes feszül egymásnak, sok mezőnymunka, kevés gól lesz jellemző erre a 90 perce. Sanszos a döntetlen, sőt sanszos a 0-0 is. de egy-egy ponttal is bőven elégedett lehet majd mindkét csapat.

Lehet olyasmit is olvasni a meccsel kapcsolatban, hogy mindkét csapat felszabadultan játszhat, ilyesformán akár sok gól is születhet, de azt azért tudni kell, hogy egy csapat, amely az egész szezonban a stabil védekezésére épít, az nem fog egyik pillanatról a másikra a Barcáéhoz hasonló tiki-takával előrukkolni.

Várható kezdőcsapatok:

Nyíregyháza:Balogh-Szokol-Kovacevic-Fodor-Törtei-Zofcák-Arziáni-Kostic-Halenár-Pekár-Seydi

UTE: Balajcza-Hudák-Heris-Litauszki-Forró-Nagy-Balogh-Andric-Suljic-Bardhi-Perovic

Címkék: sportfogadás, tipp,