Sportfogadás tippek: Almeria - Osasuna

2014-04-04
Kiesési rangadóval kezdődik a 32. kör a spanyol élvonalban. Az Osasuna Almeriába látogat, hogy megtörje rossz sorozatát. Hogy ez sikerül-e, este kiderül.

Almeria-Osasuna

Tipp: 3 gól alatt AH

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Ősszel a két együttes egygólos meccset játszott egymással. Osasunában nyert 1-0-ra az Almeria Rodri góljával. Ez bravúr volt a javából, mert az andalúzoknak két kaput eltaláló lövése volt, abból egy beakadt. Persze az Osasuna sem szántotta fel a pályát. Kevés helyzet jellemezte az őszi találkozójukat, és nem lesz ez másként most sem.

Az Almeria 31 forduló alatt lőtt 33 gólt, az Osasuna meccsenkénti gólátlaga pedig az 1.00-át sem éri el. Hihetetlenül gyenge az Osasuna, és amióta az ellenfelek rájöttek, hogy egyedül Oriol Riera veszélyes kapura, azóta a navarrai együttes tehetetlen. Rierát megfogják, és mivel 4-5-1-et játszik a csapat, másnak esélye sincs gólhelyzetbe kerülni, maximum pontrúgásoknál.

Az Almeria sem szórja a gólokat. Verza és Rodri veszélyes kapura általában, de ha a pamplonaiak behúzódnak saját kapujuk elé, és elkezdik védeni az ikszet, talán még egy gólt sem látunk. Tényleg elég tanácstalannak tűnnek ezek az együttesek támadásban. Védekezni tudnak, de amikor kreatívnak kéne lenni, az nem mindig megy. Mindkét együttes jobb védekezésben, mint támadásban, ezért a tippünk az, hogy kevés gólt látunk, ha egyáltalán látunk. A 3 gól alatt AH opció esetében 3 gól esetén a  tétet visszakapjuk. Aztán hogy itt 4, 5 vagy több gól szülessen, ahhoz csoda kéne.

Sok sikert mindenkinek a tipphez, és kellemes hétvégét!

Címkék: sportfogadás, tipp,