Sportfogadás tippek: Bayer Leverkusen - Werder Bremen

2017-03-10
Roger Schmidt nem 'élte túl' a BVB elleni 6-2-es vereséget a Leverkusen kispadján. Már hétfőn megköszönték munkáját, helyét Tajfun Korkut vette át. Pénteken már ő vezetheti győzelemre a Bayer Leverkusent.

Bayer Leverkusen - Werder Bremen

Online sportfogadás tipp: Leverkusen győzelem

Unibet odds: 1.45

Tippmix odds: 1.40

Kezdés: péntek, 20:30

 

Új éra kezdődik a Leverkusenben, hiheti az egyszeri szurkoló, pedig véleményünk szerint Korkut sem az a szakember, aki hosszú éveken át vezeti majd sikerekre a Leverkusent. Schmidt alatt már régóta ingott a kispad, de amikor már a kirúgás szóba jött, a Leverkusen mindig nyert egy-egy meccset, amikor nem lehetett felállítani. Az Atleti ellen égés a BL-ben, majd a Mainz elleni zakó és a BVB elleni 6-2-es vereség így 'csomagban' sok(k)nak bizonyult.

Korkut vélhetően sok újat nem tud majd hozzátenni, a Leverkusen számára a relis a cél a top7 lehet, így jövőre majd az EL-ben indulhatna el. Sokkal közelibb cél azonban a péntek esti siker, méghozzá hazai pályán a Bréma ellen.

A Bréma sorrendben három meccset nyert, de csak a kötelezőket hozta. A Leverkusen otthonában győzni igazi bravúr lenne, de talán még a pontszerzés is. Ráadásul fontos tény, ezt a meccset Gnabry ki fogja hagyni, márpedig Gnabry a Bréma játékának legfontosabb eleme, az egyetlen ember a Werdernél, aki egy-egyben képes megverni valakit. Hajrovic és Fritz sem játszik, így a Leverkusen uralni fogja a középpályát. A Werder max. a kontrákban bízhat, de Gnabry nélkül kontrázni is nehézkes lesz.

Az edzőcsere rövidebb távon hatásos lehet, ilyenkor egy csapat játékosai általában jobban odeteszik magukat. Aztán a Leverkusen vélhetően már Korkuttal hozza le a szezon hátra lévő részét, a nyár pedig majd ki tudja, mit hoz.

A mai tippünk az, hogy Korkut bemutatkozása sikeres lesz, Még akkor is, ha Tah és Calhanoglu most sem léphet pályára. Egyébként pedig a Leverkusen a BVB-nek és az Atleticónak is lőtt gólokat, a baj a kapott dugókkal volt. Most viszont a Werder lesz az ellenfél, nem a BL-szinten is sztárcsapatnak számító BVB vagy az Atletico. Ráadásul a Bréma legjobbja, legveszélyesebb játékosa kihagyja a meccset, így bizony elég sanszos a hazai siker a péntek esti bajnokin.

Várható kezdőcsapatok:

Leverkusen: Leno - Henrichs, Jedvaj, Toprak, Wendell - Baumgartlinger, L. Bender - Bellarabi, Kampl, Volland - Chicharito
Bréma: Wiedwald
- Gebre Selassie, L. Sané, Moisander, Ro. Bauer - M. Eggestein, Delaney - Bartels, Junuzovic - M. Kruse, Kainz

Címkék: sportfogadás, tipp,