Sportfogadás tippek: Biathlon, Ruhpolding-női váltó

2017-01-12
A férfiak után ma a hölgyek váltó-versenyét rendezik Ruhpoldingban, az idei világkupa sorozatban a másodikat. Az elsőt a németek nyerték Pokljukában, most hazai pályán jöhetne a duplázás.

Biathlon világkupa - Ruhpolding Női 4*6 km váltó

Online sportfogadási tipp: Németország nyer

Unibet odds: 1.65

Tippmix odds: -

Kezdés: csütörtök, 14:30

 

Tegnap a férfiaknál Norvégia nyerte a váltót, ma ez meglepetés lenne. Németország az esélyes, méghozzá toronymagas esélyes. A német váltó győzelme 1.65-ös odds-szal fizet, a csehek siker 4.25-szörös pénzt ér, a franciák elsősége 4.50-el szoroz. A váltóban általában kiegyensúlyozott Ukrajna győzelme már 12.00-es odds mellett fogadható.

Szóval az első váltóversenyt az idei sorozatban a németek nyerték. Franziska Hildebrand helyett most Preuss indul a váltóban, vele csak erősödik a váltó. Ismét Dahlmeier a befejező ember, míg a franciák Aymoriert tették be 4. emberként, ami hibának tűnik... A cseheknél viszont Koukalova a 4. ember, szóval, ha az előtte futó társak nem nagyon rontanak, a csehek dobogója is elég valószínűnek tűnik.

Viszont ha a négyeseket nézzük, a németek kimagaslanak. Ráadásul Ruhpoldingról azt tartják, hogy itt a legkönnyebb lőni, szél tegnap sem volt, remélhetőleg ma sem lesz. De a német váltó Pokljukában úgy nyert, hogy 9 lövőhibát vétett, míg a franciák és az ukránok is csak 3-3 lövőhibát követtek el. Szóval a futóteljesítményben a németek nagyon ott vannak a toppon, és Preussal csak erősödtek, hisz Hildebrandnak fekvőben három lövőhibája is volt.

Az előző idényben az ukránok nyertek ezen az állomáson a németek előtt, de a német hölgyek közül Gössner 2+3, azaz 5 lövőhibát is vétett.. Dahlmeier nagyot ment, de az ukránok utolsó embere, Pidrushna nem hibázott a lövészetnél, és hiába küzdött nagyot Dahlmeier, egy másodperc előnye marad az ukrán váltónak.

Ha a világkupa összesített állását nézzük, csak a német váltó az, melynek mind a négy tagja a top20-ban van. Ezt a franciák is elmondhatják magukról, de a legerősebb emberük, Dorin nem indul ma a váltóban. Nagyon el kéne lőni magát valamelyik németnek, hogy nem nyerjen a váltó, de Gössner idén nem tagja a csapatnak!

Címkék: sportfogadás, tipp,