Sportfogadás tippek: Debrecen - Újpest

2014-07-11
Kedden már BL-selejtezőt játszik a Debrecen a Cliftonville ellen, ma viszont még itthon van feladat a hajdúsági együttesnek. Ma rendezik a Puskás Stadionban a magyar Szuperkupát a DVSC és az UTE részvételével.

Debrecen - UTE

Tipp: DVSC 1.5 gól felett

Odds:1.73

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A Szuperkupa meccsek sosem bírnak akkora téttel, mint egy kupadöntő. Ez egy félig meddig tétmeccs, félig-meddig edzőmeccs.

A két csapat, azaz a Loki és az UTE eltérő stádiumban van. AZ UTE nem indulhat nemzetközi porondon még jövőre sem, azért új csapatot építenek. Ezt persze megszokhattuk arrafelé, jönnek-mennek a játékosok, és egyelőre nem tudni, hogy erősödött a csapat, vagy gyengült. Kabát és az új igazolás, Serwy nem játszhat, és azt sem tudni, kiket jelöl a kezdőbe Vignjevic. Kovács Zoltán, a volt újpesti klasszis a DVTK után újra Újpesten dolgozik, de mire összeérik ez a csapat, mire újra egység lesz Újpesten, addig sok víz lefolyik még a Dunán.

A DVSC egy komoly csapat hazai szinten. Talán az egyetlen valamire való csapatunk. Magabiztosan nyerte a Loki az előző bajnokságot, felépült az új stadion, és talán ez a klub, amely egész biztosan erősödött a nyáron. Jovanovic nagyon jó vétel volt a Fraditól, és visszatért hazánk egyik legjobb középpályása, Varga József.

Megtartották a kulcsjátékosokat, és Kondás Elemér is maradt az edzői székben, szóval a Loki erősebb, mint tavaly volt. Ezt csak azért fontos kiemelni, mert tavaly sem volt ellenfele hosszú távon, és nem lesz idén sem. Az FTC szétesett, a Vidi játékosállománya jó, de nincs egység, egyedül a Győr lehet az, aki picikét megszorongathatja a Lokit.

Visszatérve a Szuperkupára, ez a Loki pár napja a Lyon csapatának is vágott egy négyest, ami még akkor is szép teljesítmény, ha a Lyonban a legjobbak nem léptek pályára. Az UTE-ben Vignjevic még keresi a leendő kezdőcsapatát, a Debrecen viszont egy kész csapat. Vargával és Jovanoviccsal kiegészülve ez a gárda magabiztosan megveri az UTE-t, és behúzza újabb Szuperkupáját.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,