Sportfogadás tippek: Horvátország - Puerto Rico

2014-09-04
A spanyolországi kosár vb-n Horvátország eddig nem szerepel túl fényesen. Puerto Rico ellen nyerniük kell Tomicéknak, mert a továbbjutás a tét!

Horvátország - Puerto Rico

Tipp: Horvátország

Odds: 1.26

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

Ki-ki meccset játszik egymással a B csoportban horvátország és Puerto Rico. Ugyan jelenleg a horvát csapat a 3. helyen áll, de ha ma kikap, és Szenegál is nyer, akkor kiesik.

Sevillában kiderül az igazság. Horvátország ugyanis rettentő kétarcú együttes, de úgy gondoljuk, hogy amikor igazán kell, összekapják magukat a srácok. Ez a csapat azért nem olyan gyenge, hogy Szenegál ellen kikapjon. Persze jól tudjuk, hogy kikapott, de azért egy Szenegál ellen 20-ból 19 meccset ez a csapat megnyer.

Az eddigi meccsek alapján Horvátország jobban dob mezőnyből, több gólpassz előzi meg a kosarakat, és több lepattanót is szed. Több pontot szereznek a festékből, szóval a főbb statisztikai mutatókban jobbak déli szomszédaink. Márpedig ezekre az adatokra lehet alapozni, hisz ugyanazokkal a csapatokkal játszottak.

Puerto Rico egyébként csak Fülöp-Szigetek válogatottját verte, de ez az együttes nem képvisel nagy színvonalat. Ráadásul a puerto ricói együttesből kidőlt Arroyo, aki Barea mellett a csapat másik vezére. Volt, ugyanis ő már nem játszik sérülés miatt a vb-n. Barea egyedül maradt, de egy fecske aligha csinál nyarat. Ugyanakkor nincsenek társai. Talán az NBA-t is megjárt Balkman az, aki hozzá tud tenni egy kis extrát, de ha a horvát csapat összekapja magát, azért Puerto Rico legyőzése nem lehet megoldhatatlan probléma.

Tomic, Ukic, Saric, Bogdanovic, Markota, Hezonja, Zoric és a többiek nem bohóckodhatnak tovább. Ezt nyílván ők is tudják, hatalmas béama lenne a horvát kosárlabdázás történetében, ha ma vereséget szenvedne a csapat. Tomicék nem fognak csalódást okozni a szurkolóiknak, és magabiztosan nyerik a mai összecsapást. Az odds 1.26-os, tehát nem túl magas, de még ennek is örülnünk kell! A puerto ricói csapatban Barea képvisel minőséget, meg talán jobb napjain Balkman. Santiago már lefelé menő ágban van, és Arroyo sem játszhat. Így azért eléggé egyértelműek az esélyek.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,