Sportfogadás tippek: Orlando City - New York Red Bulls

2017-04-09
AZ MLS-ben túl vagyunk az első fordulókon, most már tisztult a kép több csapat tudását, formáját illetően. Az Orlando és a New York RB viszont két olyan együttes, melyekkel kapcsolataban akadnak kérdések.

Orlando City - New Yortk Red Bulls

Online sportfogadás tipp: gólok száma 2.5 felett

Bet365 odds: 1.60

Tippmix odds: 1.55

Kezdés: vasárnap 22:00

 

A New York RB csapata jól kezdte az idényt, kétszer is győzött, aztán ennyi. Jött még egy remi és két vereség nyugati riválisok ellen. A Seattle hármat, a Houston legutóbb négyet vágott a vörös bikáknak. Tavaly sokkal stabilabb volt a New York-i együttes, de messze még az idény vége, bőven van idő talpra állni.

Ami tény, Wright-Phillipsék amikor idegenben játszottak, rúgtak gólt minden alkalommal, de kaptak is bőven. Íme, a NYRB idegenbeli meccsei idén:

  • Atlanta - NYRB 1-2
  • Seattle - NYRB 3-1
  • Houston - NYRB 4-1

Hazai oldalon Kaká még mindig nem bevethető, az első fordulóban sérült le, kb 10. perc után dőlt ki a stadionavató első bajnokin. Kaká mellett Hines, Ramos és Aja sem bevethető, mindhárman védők. A vendég-együttesnél Baah és Grella azok, akik nem lépnek ma pályára. Viszont az RB-nél Kjelstan ismét játszik, ami jót fog tenni a csapatnak, főleg ami az előrejátékot illeti.

Várható kezdőcsapatok:
Orlando: oe Bendik – Donny Toia, Jonathan Spector, Tommy Redding, Will Johnson – Giles Barnes, Servando Carrasco, Antonio Nocerino, Matias Perez Garcia – Carlos Rivas, Cyle Larin
NYRB: Luis Robles – Kemar Lawrence, Aaron Long, Aurelien Collin, Connor Lade – Felipe Martins, Tyler Adams – Daniel Royer, Sacha Kljestan – Fredrik Gulbrandsen, Bradley Wright-Phillips

Ismail Elfath spori fújja a meccset. Az utolsó 2 bajnokiján háromszor is elővette a piros lapot a sárgát társaságában. Bízhatunk benne, hogy kellő fűszert ad majd a meccshez, hátha befúj majd egy-két büntetőt is. Erre van reális esély, hisz mind Larin, mind Wright-Phillips két olyan támadó, akiket egy az egyben szinte lehetetlen tartani. Fizikálisan rendkívül erősek, mellette gyorsak, jól is cseleznek. Mindkettőnek kiváló a fejjátéka, szóval a védőknek mindkét oldalon fel kell kötni a gatyát.

A mi tippünk, hogy ezen a CET szerint 22 órakor kezdődő meccsen potyognak majd a gólok, a 2.5 gól felett opciót így játszható opciónak tartjuk.

Címkék: sportfogadás, tipp,