Sportfogadás tippek: PSV - Heracles

2014-02-14
Ma visszatérünk a Téli Olimpiáról a klubfutball világába. A hollandoknál a PSV feltámadni látszik, este megnézhetjük, hogy a Heracles ellen otthon tudja-e tartani a pontokat az eindhoveni csapat.

PSV - Heracles

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

Utolsó négy bajnokijából hármat megnyert a PSV, ez pedig ebben a szezonban már igencsak jó időszaknak nevezhető. Jelenleg a hatodik az eindhoveni együttes, de még nem tett le a dobogóról. Való igaz, hogy van pár pont lemaradás, de a PSV-nek ebben a szezonban nincs veszíteni valója. Nagyon fiatal a csapat, olyan ez a PSV most, mint volt a két évvel ez előtti Feyenoord. Idő kell nekik, és megmondták a szakértők a szezon elején, hogy a PSV-nek lesz nagy bravúrja, és nagy égése is.

Jellemző ezekre a fiatal átlagéletkorú csapatokra, hogy hektikus a teljesítményük. Ezt látjuk a PSV-nél is, képesek egy bravúr után középcsapatoktól kikapni, de képesek megverni nagyágyúkat is.

A Heracles sem fut rossz szezont. Elsődleges cél az Almelónál a bennmaradás. Jelenleg nincs veszélyben a csapat, de messze még a szezon vége, nem lazíthatnak egy pillanatig sem. A Heraclesről tudni kell, hogy 4-3-3-at játszanak, ami így önmagában nem hír, mivel az Eredivisieben a csapatok 90 %-a ezt játssza.

A Heracles viszont valóban támadó felfogású csapat, a PSV ellen pedig igencsak gólgazdag meccseket szoktak játszani. Az elmúlt öt bajnokijuk gólátlaga 3.8-as volt, a gólok többségét pedig a PSV rúgta. Most egy lendületbe jövő eindhoveni csapat a Philips Arénában valószínűleg megszórja az Almelót, de a vendégek sem maradnak adósai az eindhovenieknek.

Egyébként amióta az Almelo feljutott, a PSV hazai pályán mind a 9 tétmeccsét megnyerte a Heracles ellen. 9-0-0 a mérleg, ma tehát jubilálhat a PSV, és megszerezheti 10. győzelmét a Heracles ellen.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,