Sportfogadás tippek

2013-05-05
A mai napon túl sok a jó tipp, így nem akartunk csak egy tippet kiválasztani. Nézzük

12:30 Ajax- Willem II

Tipp: Ajax góljai 2.5 felett @ 1.40

A holland Eredivisieban már csak két forduló van hátra, még három csapat lehet bajnok papíron. Igen ám, de a PSV és a feyenoord együttese csak a csodában reménykedhet, mert a jelenlegi listavezető Ajax 4 pont előnnyel rendelkezik, ma pedig a tökutolsó Willem II-t látja vendégül. Ha nyer az Ajax, minden más eredménytől függetlenül bajnok! Ugyan hol szeretnének ünnepelni, ha nem otthon. Rendeznek egy gálát, 4-5 góllal hazaküldik a Willem II-t, ez nem lehet kérdés.

 

12:30 PSV Nijmegen

Tipp: PSV @ 1.11

Nem nagy odds, ellenben tuti. Az NEC csapata rég leeresztett, utolsó öt meccsükből egyet adtak X-re, négyszer kikaptak... A PSV ugyan lehet még bajnok, de ők sem gondolják, hogy az Ajax nem nyer ma délután. Viszont óriási a tét így is, mert a Feyenoord ott van a nyomukban, és a hollandoknál csak az első két helyezett indul a BL-ben. aligha kell ecsetelni, mekkora pénztől esne el a PSV!

 

15:00 Juventus - Palermo

Tipp: Juventus DNB @ 1.11

Ahogy az Ajax, úgy az olaszoknál a Juve is bajnok lehet ma délután. Igaz, hogy a Palermo összekapta magát, de Torinóban a Juve nem bízza majd véletlenre a dolgokat. Ha gála nem is lesz, amolyan Juvés 2-0-ra azért számíthatunk, egy szűk győzelmet biztos összehoznak a zebrák!

 

18:15 Paks - FTC

Tipp: 2.5 gól felett @ 1.72

Két olyan csapat találkozik, akik játsszák a futballt. A Fradi Monizzal kezd újra egy szerethető csapattá válni, látványos meccseket játszanak általában mindig érdemes megnézni a Fradi mérkőzéseit A Paks is sokgólos meccseket játszik, viszont náluk nem lehet tudni, hogy épp milyen napot fognak ki. Ha megy, akkor rúgnak ők hatot az UTE-nek, meg négyet a Győrnek, de ha nem megy, egy Kispest is gurít nekik hármat féliudőre.

Jó kis összecsapás lesz, elképzelhetetlen a gólparádé!

 

21:00 Barca - Betis

Tipp: mindkét csapat lő gólt @ 1.72

A Barca kiesett a BL-ből, kettős vereséggel, de ez most a La Liga. Ott azért egyeduralkodó a csapat, mese nincs. A Camp Nouban nem a lőtt gól a kérdés, hanem az, hogy 2, 3, 4... vagy mennyi. Viszont az ellenfél a Betis, az andalúz gárdát pedig nem lehet leírni. A Betis igazán akkor van elemében, amikor nagy csapatok ellen játszik. Amikor a Madriddal meccselnek, a Barcával, a Valenciával, vagy a városi rivális Sevillával. Ha megnézzük ezeket a meccseket, rendre gólzáport hozott. Na mármost ismerve a tényt, hogy a Barca milyen pontelőnnyel rendelkezik, és ismerve a Betis támadóinak gyorsaságát, nem nagyon képzelhető el az, hogy a Barca megússza kapott gól nélkül. Molina, Castro, Pabon és Campbell tesznek róla, hogy Valdes ne unatkozzon, és ugye tudjuk, hogy Benat szabadrúgásai miatt sem lehet túl nyugodt a távozni készülő Victor Valdes...

Ezek a mai tippjeink, sok sikert kívánunk mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,