Manchester United - Liverpool: Na-na, azért annyira nem pocsék ez a United!

2019-10-20
A Man. United - Liverpool meccset nehéz rangadónak nevezni, hisz a Vörös Ördögök kis túlzással a kiesés ellen küzdenek. Minden a Liverpool mellett szól, de a meccs most is a pályán dől el.

Manchester United - Liverpool

Online sportfogadás tipp: Manchester kaput eltaláló lövései 2,5 felett

Unibet odds: 1,45

Kezdés:  2019.10.20.  17:30

 

A United 14. helye pocsék, innen már csak jobb lehet. Persze ez nincs így, lehet ez még sokkal rosszabb is, hisz a Liverpool papíron erősebb a Unitednél, és a következő fordulóban a Norwich elleni találkozón sem írhatjuk be előre a pontokat a United neve mellé. Solksjaer napjai meg vannak számlálva, de az tény, mint klub, ebből a meccsből a United csak profitálhat.

Az unibet a United kaput eltaláló lövéseinek számát 2,5-ből adja. Ez az over/under line, ami elég fura. Fura közben mégsem, hisz a Manchester United csak a neve alapján számít top csapatnak, a tabellára nézve nem az.

Viszont ezt a manchesteri együttest azért klasszis focisták alkotják. Azért 90 perc alatt csak telibe trafálják a liverpooli kaput 3-szor. Ez egy olyan meccs, amire talán még Pogbáék is felpörögnek. Eleve piszkálhatja a hazaiak csőrét, hogy mindenki lebecsüli őket. Nem kizárt, hogy a United sokkal jobban játszik majd, mint az legtöbben gondoljuk.

Adott rá okot a United, hogy lebecsüljék, de az is biztos, hogy a hazaiak nem adják majd ingyen a bőrüket. Mi pedig nem is gólokat várunk Rashfordéktól, csak három kaput eltaláló lövést. Ezek pedig lehetnek akár erőtlen löketek is, melyeket Allison lazán véd, csak találjon kaput. Matic távolról is ráküldet egy-két bombát, Rashford sem szokott szórakozni, ha helyzetbe kerül, Mata is rátekerhet a kapura egy-két löketet akár állítottból is. Maguire és Lindelöf szöglet után tudnak majd veszélyeztetni, azért egy teljes meccs alatt minimum 1-2 fejes eltalálhatja Becker kapuját. Ez a 2,5 annyira alacsony line, amit nem lehet nem overre húzni.

Lehet, hogy jelenleg közel van a kieső zónához a Man. United, de ennél azért bőven erősebb csapat ez még úgy is, hogy a sérültek száma most sem kevés. Azért ha megnézzük, az a Martial-James-Rashford trió nem egy-nem két kontrát fog befejezni kaput eltaláló lövéssel.

Címkék: sportfogadás, tipp,