Szlovákia-Csehország: Hamsikék aligha fognak finomkodni

2018-10-13
A szlovákok és a csehek is vereséggel kezdték a Nemzetek Ligája sorozatot. Amelyik válogatott a 2. meccsén is kikap, lemondhat a B Liga megnyeréséről.

Szlovákia - Csehország

UEFA - Nemzetek Ligája

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1.96

Kezdés: Szombat, 15:00

 

Pénteken elég gólszegény meccseket hozott a Nemzetek Ligája sorozat, de ezen aligha lepődünk meg. Sok játékos akad, amely pihenésként fogja fel azt a szünetet, amikor válogatott meccseket rendeznek. A görögök is így tettek, más kérdés, hogy Mitroglu villanása nekik elég volt a győzelemhez. Mi pedig küzdöttünk becsülettel, csak nem volt szerencsénk. Ha Szalai fejese beakad a hosszúba, akkor lehet, mi nyerünk 1-0-ra.

Viszont a tegnapi tippünk -miszerint lesz lap bőven-, annyira simán jött, amire azért nem számítottunk. Már az első félidőben kiosztotta Stieler a tippünkhöz szükséges lapokat. Jól bevált 'szokáson' pedig nem változtatunk, ma is a kártyák lesznek a középpontban.

A Szlovákia - Csehország meccs kellően pikáns, hisz Csehszlovákia anno egy ország volt, de két részre szakadt. Így az egymás elleni meccsek mindig pikánsak, ezekre jobban fókuszálnak a játékosok és a szurkolók. Legutóbbi tétmeccsüket még 2009-ben játszották, akkor a fiatal Hamsik például a kiállítás sorsára jutott.

Itt az NL-ben mindkét válogatott kikapott már Ukrajnától, így mindkettő nulla ponttal követi a már hat pontos Yarmolenkóékat. Nem túlzás azt állítani, hogy a vesztes elszáll, sőt egy döntetlen is az ukránoknak jönne a legjobban. Itt a remi is vereséggel ér fel.

Szikrázó összecsapás lesz

Reméljük, hogy az ukránok elleni zakó egyik válogatott kedvét sem szegte. Itt a győztes három ponttal gazdagodik, aztán az ukránokkal szemben is lesz még visszavágó, szóval semmi sincs veszve. Ezért is bízunk abban, hogy mivel eleve pikáns meccs, és mindkét csapatnak csak a győzelem megfelelő eredmény, valószínűleg szikrázó összecsapás lesz. Rutinosabb, összeszokottabb a szlovák csapat, Nemec, Kucka, Lobotka, Hamsik, Weiss, Mak, Skrtel mind-mind rutinos spíler, míg a cseheknél azért több a kevesebb nemzetközi rutinnal bíró focista. Az ukránok elleni zakó után Jarolimnak is fel kellett állni a padról, szóval esélyesebb a szlovák együttes, de egy ilyen meccsen nehéz esélyekről beszélni. (Tényleg ott van példaként a görög-magyar, semmivel sem voltak jobbak a helllének, mégis nyertek)

Amit, vagy akit egy 'lapos' tippnél mindenképp meg kell említeni, az a játékvezető. Ezt a szlovák-cseh találkozót a szlovén Vincicre bízták az UEFÁ-nál. Slavko Vincic pedig olyan spori, aki gyakran rántja elő a lapokat, és a pirostól sem riad vissza. Utolsó öt meccsén 27 lapot szórt ki, ebből a 27-ből kettő volt piros.

Címkék: sportfogadás, tipp,