Rio 2016 tippek: Szerbia - USA

2016-08-21
Az Egyesült Államok kosárlabda válogatottja, a Team USA hatalmas favoritja volt a tornának, és minden bizonnyal meg is nyeri újabb olimpiai aranyérmét. Kérdés leginkább a különbség.

Szerbia - USA

Tipp: Kyrie Irving szerzett labdái 0.5 felett

Unibet odds: 1.85

Tippmix odds: -

Kezdés: vasárnap, 20:45

 

Ismét egy tipp, ami igazából nem igényel indoklást. Kyrie Irving a friss bajnok Cleveland irányítója, a világ egyik legjobbja posztján. Végre teljesen egészséges, és ez látszik a játékán. Irving fura módon a legutóbbi meccsén a spanyolok ellen egy labdát sem szerzett, de ez semmit sem jelent. Azért neki meccsenként több labdaszerzése szokott lenni, néha előfordul, hogy egy kósza labdát sem szed össze. Ettől függetlenül ez a 0.5-ös line ajándéknak tűnik, pláne 1.85-ös odds mellett.

Unibet - 10.000 Ft bónusz új játékosoknak!

Már csak azért is, mert az elődöntőben a szerb-ausztzrál meccs elég gyenge színvonalú volt, rengeteg eladott labda, rossz dobások, tényleg egy elődöntőhöz méltatlen összecsapás volt. Félő, hogy a szerbek túlzottan is fáradtak, USA pedig fojtogató védekezésével sok-sok eladott labdát kényszerít majd ki. Irving elég  jó védőnek számít, remek anticipációs készséggel, érzi a passzsávokat, olvassa a játékot. Ráadásul a szerbek játékmestere, Teodosic vélhetően próbál majd extrát játszani, a rengeteg jó megoldása mellett lesz jópár hajmeresztő is.

Irving min. egy labdát fog szerezni, minimum egy rovátka lesz a steals rovatba Irving neve mellett a döntőben!

Címkék: sportfogadás, tipp,