Rio 2016 tippek: Kajak-kenu döntők

2016-08-20
Ma rendezik a kajak-kenu versenyszámok hátralévő döntőit. Nézzünk pár gyors, de kellően kielemzett tippet!

K1 200 méter férfi

200 méteren bármi lehet. Nagyjából aki rajthoz áll, az esélyes. Egy rossz rajttal a legerősebbek is elszállnak, vagy lehet meglepetés, mint Cheban győzelme pár nappal ez előtt. Az ukránra például 101-szeres pénzt kapott, aki behúzta...

A tegnapi nap után Heath a favorit, ám a döntő más tészta. Véleményünk szerint a Beaumont, Craviotto Rauhe trióból kerül ki a győztes, de talán még Craviottót is ki lehet húzni. Marad Beaumont és Rauhe. Tegnap a német Rauhe a Heat 1-es futamát nyerte, aztán az elődöntős futamában egy-két centivel Heath mögött ért célba, de csak arra ügyelt, hogy a döntő meglegyen. A tippünk, hogy 200-on ma Rauhe nyer, a kopasz német egész jó erőben van. Biztosítani lehet Beaumontra. Rauhe sikere 6.00-os oddsal fizet a bet365-ön.

 

C2 1000 méter férfi

Fura, de a bukik még számolnak a magyar kettőssel, pedig nem kéne. Ott valami nagyon nem stimmel a srácokkal, nemhogy győzelem, de még a dobogó is komoly meglepetés lenne. Itt két hajó között kell dönteni. Quieiroz a brazil, Brendel pedig a német duó tagja, egyéniben 1000 méteren is megütköztek, ott Brendel nyert. Itt párosban is erősebb a német egység, valamiért a bukik nagyon bíznak a brazilokban, de ez nekünk csak jó, így az unibet 3.50-es oddsot ad a német egységre. Tegnap nagyon meggyőzőek voltak. Mind a brazil, mind a német hajó meggyőző volt, de a németek a végén már csak lendületből értek célba, az utolsó métereken a lapátot az egyensúly megtartására használták. Egyébként fura, mert Quieiroz korábban sprinter volt, és bár jól megy 1000 méteren, 3.50-e otthagyni a németeket egyenesen bűn egy sportfogadónak!

 Unibet - 10.000 Ft bónusz új játékosoknak!

K4 500 méter női

Itta a magyar négyes óriási favorit, csak a fehéroroszok előzhetnek be a tegnapi nap alapján. Mindkét egység simán jutott a döntőbe, de mindkettőben maradt még tartalék. 1.25-ös odds mellett nincs érték a magyar győzelemben, ám a fehérorosz dobogó az unibeten 1.22-es odds mellett nem más, mint ajándék. Ez a két hajó 500 méteren is olyan előnyt dolgoz majd ki a többiekkel szemben, hogy az elképesztő lesz. Ráadásul ez nem atlétika, még csak attól sem kell félni, hogy kiugranak a rajtnál!
Egyébként a fehérorosz négyes tavaly behúzta a vb-elsőséget pont előttünk, ugyanez a négy csaj ült akkor is  a hajóban náluk, szóval kb garantált a dobogójuk. 1.22-őt ér a fehérorosz dobogó, hát ez a ziccer a sportfogadásban.

 

K4 1000 méter férfi

A férfiaknál 1000 méteren futnak a négyesek. A német és a cseh egység jutott tegnap egyenesen a fináléba, ha más nyerne, meglepetés lenne. Ugyanolyan meggyőző volt saját futamában mindkét egység, az idő is azonos volt nagyságrendileg. Ugyanakkor a csehek lazábbnak tűntek. Mondjuk nehéz volt megállapítani, mennyi marad még bennük, de a német egység utolsó tagja például kegyetlenül kapkodta a levegőt, holott Knézy szavaival élve gyógyfutam volt számukra. A csehek oddsa 4.00 az unibeten, egy próbát mindenképp megér. A szlovák négyes világbajnokként annyira nem tűnik erősnek most. Tippünk egy cseh győzelem, az odds pedig 4.00.

Ha a cseheket is behúzzuk, meg a németeket is, akkor tétünkre 33%-ot nyerünk, márpedig nehéz elképzelni, hogy más hajó érjen célba először!

Címkék: sportfogadás, tipp,