Rio 2016 tippek: Judo - női 57 kg

2016-08-08
Egy tipp Rióból, a Judo világából. Karakas Hedvig a nőknél az 57 kg alatti súlycsoportban szeretne nagyot alkotni, és ezt mi is nagyon szeretnénk!

Judo - női 57 kg

Tipp: Karakas Hedvig a legjobb 4 között végez

Iroda: Unibet

Odds: 5.00

 

Karakas Hedvig Londonban az első Olimpiáján az 5. helyen végzett. Tette ezt sérülten! Ki tudja, ha egészséges, akkor meddig jut...

Londonban ezt nyilatkozta anno:

“Fantasztikus számomra ez az ötödik hely, mert amikor megsérültem, még az sem volt biztos, hogy egyáltalán jöhetek az olimpiára”

Négy évvel rutinosabb, tapasztaltabb lett.

Négy év alatt azért jóval tapasztaltabb versenyző lett, tudja, mi vár rá Rióban. Az első körben rögtön judózni kell, a türkmén ellenfelét Nurjavovát elvileg vernie kell. Persze nincs könnyű meccs, de a szakértők azt mondják, ez kötelező, és ha Karakas odafigyel, nem lehet baj. A 2. körben jöhet egy kanadai ellenfél, ha őt is legyőzi, akkor ugye továbblép a 3. körbe.

Ám ha a 3. körben kikapna, akkor is maradna a vigaszág, és mehetne még a bronzért. Bronzból pedig kettőt is kiosztanak judóban!

Szóval Londonban Karakas Hedvig sérülten lett 5. Most négy év tapasztalattal, és fitten simán top4-ben lehet. Az unibetnél 5.00-ös szorzót kapunk, ha Karakas a top4-ben zár, ez pedig egy játszható oddsnak tűnik, és amúgy is szurkolunk Hedvignek, de ha fogadunk is, akkor kétszeresen is szurkolhatunk!

 

 

Címkék: sportfogadás, tipp,