Rennes - Arsenal: Rázós francia túra vár az Ágyúsokra

2019-03-07
Az Ágyúsok legutóbb kikaptak a BATE elleni idegenbeli meccsen, most aligha szeretnének hasonló 'élményben' részesülni.

Rennes - Arsenal

Online sportfogadás tipp: A Rennes kaput eltaláló lövései 3,5 felett

Unibet odds: 1,85

Kezdés: csütörtök, 18:55

 

Az Arsenal az előző körben 1-0-ra kikapott Boriszovban a BATE ellen, aztán hazai pályán magabiztosan győzött. Igen ám, de a BATE formán kívüli együttes volt, vagy mondjuk úgy inkább, hogy nem volt játékban, ami a Rennes együttesére nem mondható el. A Rennes francia középcsapatnak számít, túl jó a kieséshez, de az EL-indulás kiharcolására sincs azért sok sansz. Ilyesfomán most minden energiájával az Európa Ligára tud koncentrálni, többek közt pont ezért sikerült kiverni a LaLiga egyik legmasszívabb csapatát, a Betist.

A Rennes otthon és idegenben is 3-3 gólt lőtt a Betis ellen, pedig azért Bartra érkezésével tavaly az andalúzok védelme nagyon megszilárdult, nem is szokás ennyire megszórni a zöld-fehéreket. A Rennes nagyon veszélyes ellenfél lehet az Arsenal számára, gyors együttes, és tényleg prioritás az Európa Liga.

A londoni együttes számára sem mindegy, hogy kiesik-e, mert ha a Premiershipben nem sikerült a top4-ben zárni, akkor a BL-induláshoz meg kell nyerni az Európa Ligát. Közben ott van a Premiership, a top bajnokságok közül a leginkább megterhelő, téli szünet nélkül kell fenntartani a jó formát. Hétvégén ismét rangadó vár az Ágyúsokra, egy igazi hat-pontos találkozón a Man. United lesz az ellenfél. Egész biztos, hogy az a PL-meccs is elvonja picikét a figyelmet erről a találkozóról, előző hétvégén a Tottenham ellen játszott a csapat egy jó iramú, büntetőkkel tarkított kellően örült meccset.

Az Arsenal igazi mókuskerékben van, a Rennes meg igazából az esélytelenek nyugalmával játszhat, és ebből akár jól is kijöhet. A Betisnek is nekimentek, a hazai andalúzok elleni találkozón záporoztak a lövések. Sőt vélhetően az még doppingolja is a hazai csapatot, hogy egy nagy-nevű, egy klasszis csapatot sorsoltak mellé, és nem mondjuk egy Krasnodart vagy Jablonecet. Ráadásul a Rennes kellően rápihent erre a találkozóra, hisz legutóbb február 27-én játszott bajnokit.

Címkék: sportfogadás, tipp,