Reménykedik a vb-szereplésben a kolumbiai sztárcsatár

2014-01-24
Radamel Falcao, az AS Monaco kolumbiai csatára súlyos térdsérülése ellenére is bízik benne, hogy játszhat majd a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon.

 

A 27 éves támadó szerdán, a Monaco Francia Kupa-meccsén, egy csúnya belépő után szenvedett elülső keresztszalag-szakadást a bal térdében. A Falcaót csütörtökön megvizsgáló portugál specialista szerint a gyógyulás nagyjából hat hónapot vesz majd igénybe, a játékos számára ugyanakkor reményt adhat, hogy Jose Carlos Noronha nem zárta ki a lehetőségét annak, hogy ott lehet a június 12-én kezdődő vb-n.

 

"A szívem összetört, de nem adtam fel a reményt, mert Isten képes a lehetetlent lehetségessé változtatni, és én hiszek benne" - írta twitter-oldalán a csatár, akit a múlt nyáron az Atlético Madridtól szerződtetett a Monaco.

 

Falcaóra néhány napon belül műtét vár, ám Noronha jelezte, hogy egyelőre nem tudja megmondani, mikor kerül sor az operációra, mert meg kell várni, amíg a duzzanat leapad a játékos térdéről.

 

Kolumbia csapata a görögökkel, a japánokkal és az elefántcsontpartiakkal szerepel majd azonos csoportban a vb-n, ahol első mérkőzését június 14-én játssza.

 

Forrás: MTI

Címkék: labdarúgás,