Real Madrid - Rayo Vallecano: Szóljon a fociról!

2023-05-24
A spanyol foci most a Vini ügyről szól, de bízunk benne, hogy este már a fociról is beszélgethetünk, akár meccs közben, akár utána!

Real Madrid - Rayo Vallecano

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3 felett AH

Unibet odds: 1,85

Kezdés: 2023.05.24. 19:30

 

A Valencia és a Real Madrid ütközete nem a Valencia heroikus győzelméről marad híres, hanem a Vini-ügyről. Rasszizmusnak sem a pályán, sem azon kívül nincs helye, valamiért mindig a Valencia meccseken jön elő a téma, emlékezzünk csak Diakhaby esetére a Cádíz elleni meccsen.

De ezzel nem foglalkoznánk, egyrészt semmi közünk hozzá, másrészt nincs értelme sportfogadás szempontjából. Annyi értelme viszont van, hogy Vini a kiállítást jelentő piros lap miatt eltiltott, így este nem játszik. 

Viszont ha valamikor nem számít, akkor most nem számít, hisz a Madrid céltalanul teng-leng a ligában. Talán annyi célja maradt, hogy az Atleticót vissza előzze, mert a Matracosok átvették a 2. helyet a tabellán.

A Rayónak sem maradt sok célja, elérhető lenne a 7. hely és a Konferencia Liga indulás, de nem gondoljuk azt, hogy ez cél lenne. Talán inkább ennek az elkerülése, egy olyan csapatnak, mint a Rayo, csöppet sem hiányzik, hogy nemzetközi porondon is fárassza magát. 

Viszont az fix, hogy a Real Madrid elleni találkozóra Isiék felpörögnek, a vallekas-i csapatnak sajátja, hogy igenis odateszik magukat a nagyok ellen. Őszi meccsükön a félidőben már 2-2 volt az állás, majd egy Trejo büntetővel lett 3-2 a Rayo javára. Most is valami hasonlóra számítunk, arra, hogy mindkét csapat a focival akar majd foglalkozni. Jó esély van erre, senkinek sem hiányzik egy újabb balhé. Mindkét együttes komolyabb tét nélkül focizik már, de ha a focival foglalkoznak majd, akkor biztos látunk szép dolgokat, és persze gólokat.

Vinivel persze izmosabb tipp lenne az over, de Asensio is jó formában van, Rodrygo is bizonyít, amikor lehetőséget kap, és Benzema is olyan spíler, akiben 1-2 gól szinte mindig van. Trejóék is betalálhatnak, akár többször is, szóval úgy véljük, ez most tényleg a fociról szólhat. 

Címkék: sportfogadás, tipp,