Real Madrid - Liverpool: All in a jelszó, más aligha lehet!

2023-03-15
A Liverpool hiába vezetett korán 2-0-ra a Real Madrid ellen, a spanyol csapat nem tört meg. Vini és Benzema vezérletével a Madrid előbb egalizált, majd fordított, végül 5-2-re nyert. A kérdés, van-e visszaút?!

Real Madrid - Liverpool

Bajnokok Ligája

 

Online sportfogadás tipp: Liverpool góljai az első félidőben 0,5 felett

Unibet odds: 1.88

Kezdés: 2023.03.15. 21:00

 

Visszaút épp van, de az is kérdés, hisz-e a Liverpool abban, hogy továbbjuthat. Valószínűleg igen, mert miért ne! A Bajnokok Ligája az a sorozat, ahol 4 gól előny sem jelent biztos továbbjutást, három-gólos előnyt pedig többször dolgoztak le csapatok. A Liverpool továbbjutása 17.00-es szorzót ér az unibeten, aki hisz a csodában, ennyiért tehet jelenleg a Vörösök továbbjutására.

Ehhez a továbbjutáshoz három gól minimum szükséges, viszont három gólt csak úgy szerezhet egy csapat, ha kockáztat. Ha kockáztat, ha kinyílik, akkor a Real Madrid büntetni fog! Viszont a Liverpoolnak nincs veszíteni valója. Legfeljebb kikap, aztán kiesik. Volt idejük erre lelkileg is felkészülni.

Hétvégén a Real Madrid és a 'pool is rangadót játszik, a Madridnak a Barca elleni meccs jön, amit ha nem nyer meg, kis túlzással eldől a bajnoki cím sorsa. Ha netán kikapnak Modric-ék, akkor szinte fix, hogy a Barca lesz a bajnok. A Liverpoolnak pedig a Man. City elleni találkozó jön, az is nagyon fontos meccs, a Vörösök a BL-ért küzdenek, a City a bajnoki címért. Salahék nemrég a Unitednek vágtak egy 7-0-át, a City tegnap a Lipcsének!

 

Milyen lesz ez a Madrid-'pool?

A mi véleményünk, hogy jó! Az eleje legalábbis eseménydús, mert a Liverpool minden mindegy alapon tuti nekiront a Madridnak. Kockáztatnia kell, egyrészt otthon simán bejött a dinamikus kezdés, hisz lőttek két korai gólt. A Real Madrid hajlamos bealudni, ott volt az Espanyol elleni bajnoki, ahol villámgyorsan hátrányba került a spanyol együttes, és kisebb csoda, hogy csak egyet vágott a 15. percig az Espanyol mert 3 igen komoly lehetősége is volt.

A 'pool meg fogja próbálni a 'lehetetlent', aztán a kockáztatás valamilyen eredményt biztos hoz. Vagy sikerül betalálni, ami lökést, további reményt ad a vendég-csapatnak, vagy kibekkeli az első perceket a Madrid, netán talál egy gólt, és minden kedvét elveszi a Vörösöknek.

Akárhogy is alakul, az első félidőben a 'pool tolni fogja a szekeret, és majd eldönti a félidőben Klopp, hogy űzik-e 100% a focit a 2. félidőben, van-e értelme, vagy úgy lesznek vele, hogy a hajó elment, és lehet tartalékolni a City ellen.

Ezért tippelünk mi az első félidőre, és arra, hogy Salah-ék betalálnak. Erre 1,88 a szorzó, ami egész pofás. A Real tényleg hajlamos bealudni, rengeteg olyan találkozót játszott, akár az előző BL-szezonban is, ahol saját dolgát nehezítette meg azzal, hogy a meccsek elején nem koncentrált.

A Liverpool pedig bár hétvégén a B'mouh ellen 1-0-ra kikapott, előtte 7 gólt vágott a remekül védekező Unitednek. Lehet, hogy arra a hétvégi bajnokira nem készültek fel rendesen, de ha ez így van, akkor könnyen lehet, hogy a Madridra viszont igencsak készültek, és akkor ez igencsak erős tipp. Ha a 'pool elhiszi, hogy lehet fordítani, akkor ez acélos opció. Azért ez a tipp, mert a meccs elejét fixen megnyomja a vendég-együttes, a második félidő már rizikós, hogy milyen lesz a hozzáállás.

Címkék: sportfogadás, tipp,