Real Madrid - Atletico Madrid: Ronaldóék bajnoki címhez segíthetik a Barcát

2018-04-08
Ronaldóék nagy szívességet tesznek a Barcának, ha legyőzik az Atletit a madridi derbin. Márpedig ez a cél.

Real Madrid - Atletico Madrid

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1.76

Kezdés: vasárnap 16:15

 

Ha a Real Madrid nyer a derbin, akkor a Barca 12 pontos előnye megmarad az Atletivel szemben. Ugyanakkor a Real Madrid már rég lemondott a bajnoki címről, csak a saját érdekeit nézi. A saját érdek pedig az, hogy a 2. hely meglegyen, és elorozza azt a városi rivális Atleticótól. Ehhez a derbit mindenképp meg kell nyerni.

A hazai oldalon Nachót kivéve egészséges a keret, a vendégeknél Felipe Luis és Giménez bajlódik sérüléssel. Ilyen szempontból tehát mindekét mester jó helyzetben van, az alapemberek egytől-egyig bevethetőek.

Ami már kérdés, hogy Zidane és Simeone hogyan gondolkodik. A Real a BL-ben, az Atleti az EL-ben érdekelt, de mindkét együttes magabiztosan nyerte aktuális párharcának első meccsét, így joggal bízhatunk abban, hogy sem Zizou, sem Simeone nem rendez nagy pihentetést.

UNIBET - Első fogadásod 20.000 Ft-ig kockázatmentes

>>> Regisztráció itt <<<

A jó forma mindkét oldalon adott, és nekünk még jól is jöhet, hogy most egyik oldalon sem a bajnokság a prioritás. Fontos a derbi, de sokkal fontosabb a Blancóknak a BL, a Matracosoknak pedig az EL! Itt a derbin pont ezért talán felszabadultabb lesz a játék, és több hibára számíthatunk hátul, mintha mondjuk a bajnoki cím sorsa múlna rajta. Egyik fél sem akar kikapni, de egy vereség sem jelent sokat, maximum rosszul alszanak este a srácok, de ennyi.

Valószínű, hogy mindkét együttes győzelemre játszik. A Real otthon nem is tehet mást, és talán most az Atleti sem fog csak a védekezésre összpontosítani. A kreatív zónában mindkét oldalon mindenki bevethető. Ráadásul mindkét mester inkább elöl tud rotálni, friss játékosokat pályára küldeni, míg a védelem az nagyjából mindkét csapatnál úgy néz majd ki, mint a BL-ben vagy az EL-ben a Juve és a Sporting ellen. A Madridnál például Bale végig padozott, de Asensio is csak pár percet játszott. Az Atletinél csütörtökön Thomas és Vitolo játszott kevesebbet, mindketten az időhúzó csere szerepét töltötték be. Szóval Zidane és Simeone is tud rotálni, miközben a kulcsjátékosok, hazai oldalon Ronaldo és Benzema, vendég oldalon Griezmann és Costa biztosan pályára lépnek. Legutóbb 0-0-ra végződött a derbi, de akkor picikét nagyobb volt még a tét. Most is lehet iksz, de mindenképp gólokkal.

Címkék: sportfogadás, tipp,