Portugália - Lengyelország: Nincs Lewa, nincs Ronaldo, de gólok még lehetnek!

2018-11-20
Portugália a Nemzetek Ligája A divíziójának 3-as csoportját megnyerte, míg Lengyelország e találkozótól függetlenül utolsó, azaz kiesik. Igazi tét tehát nincs, de lesz-e bunda?

Portugália - Lengyelország

UEFA - Nemzetek Ligája

 

Online sportfogadás tipp: Lengyelország góljai 0,5 felett

Unibet odds: 1,68

Kezdés: kedd, 20:45

 

Portugália nemzeti válogatottja remek focit játszik, az Eb-győzelem után most esélye van a Nemzetek Ligája megnyerésére is. Függetlenül attól, hogy este mit játszik majd hazai pályán Lengyelország ellen, megnyeri ezt a triót. Sajnos a lengyelek egész biztosan utolsók, és egy divízióval lejjebb csúsznak. Ettől függetlenül a meccset le kell játszani, és ha már le kell, akkor legalább lehet kísérletezni. Ahány oldal, annyi fajta előzetes kezdő, szinte lehetetlen megjósolni, pontosan melyik 11 játékos lesz a pályán a kezdő sípszó pillanatában. Annyi biztos, hogy Lewandowski nem.

Portugália is nélkülözi majd legnagyobb ikonját, CR7 ettől a találkozótól is távol marad, de Bernardo Silva, a Man. City sztárjára sem lép pályára. Akadnak tehát jó nevű távolmaradók, de sebaj. Mivel nincs tét, így ez valójában akár egy évzáró-gála is lehet. Ha a csapatokon múlik, akkor tudnak játszani jól és szórakoztatóan, vagy úgy is, hogy csak csorogjon le a 90 perc, és megy mindenki, ahonnan jött.

Reméljük, hogy a guimarãesi közönség jó meccset lát majd. Ha már játszani kell, akkor reméljük, hogy valóban JÁTSZANAK a felek. 

Portugália hajlamos arra, hogy meccseket lezsáljon el. A közelmúltban azért kevesebb gyanús meccse volt, de azért az ördög nem alszik. Mi arra tippelünk, hogy a luzitánok gólt fognak kapni. Erre 1,68 az odds, ami annak ellenére is kiváló, hogy nincs Lewa. Ez viszont akár el is altathatja Pepééket, ráadásul tudják jól, hogy ha valamikor, akkor most belefér a hiba. Márpedig OK, hogy nincs Lewandowski, de azért lengyel válogatott sem lesz mindenki. Akik behívót kaptak, apait-anyait beleadnak majd. Otthon a lengyelek kettőt rámoltak be a luzitánok ellen, erre simán van sansz idegenben is. Sőt, ha idegenben is összehozzák a duplát, az már 4,90-es odds-szal fizet.

Várható kezdőcsapatok:

POR: Beto; Soares, Neto, Pepe, Guerreiro; Sanches, Pereira, Mario; Rafa, Guedes, Eder

POL: Fabianski; Bereszynski, Glik, Cionek, Pietrzak; Blaszczykowski, Goralski, Klich, Kadzior; Piatek, Milik

Címkék: sportfogadás, tipp,