Pókersorozat indult az RTL Klub műsorán

Október 17-én új pókerműsor debütált az RTL Klub-on a PokerStars támogatásával.

A sorozat bepillantást enged a tudáson alapuló póker világába. A műsor hétfő esténként 23:15-kor kerül adásba, és mind a teljesen kezdő mind a már gyakorlottabb játékosok számára is hasznos, hiszen olyan nagyágyúktól tanulhatnak majd, mint például a nemrég hazánkban járt Daniel Negreanu.

Pókerezni tanulni nem könnyű, számos szabállyal és kitétellel találkozhat az, aki profi játékos szeretne lenni. Azonban a kártyalapok és a matematikai összefüggések ismerete még mindig kevés ahhoz, hogy valaki világbajnok lehessen, vagy akár ahhoz, hogy egy kis mellékeshez juthasson általa. A póker kitartást, higgadtságot, hihetetlen koncentrációt követel, és e mellett a szerencse faktor is befolyásolhatja egy játék kimenetelét.

Az új pókerműsor az alapoktól indul, megtanít mindenre, amire egy vérbeli profinak szüksége lehet. A műsorban természetesen szakértők is megjelennek, akik saját, hosszú évek alatt szerzett tapasztalataikkal segítik majd a kíváncsi tanoncok első lépéseit.

A 4 WSOP karkötővel rendelkező, közel 14 millió dollár össznyereménnyel büszkélkedhető Daniel Negreanu, az ausztrálok legsikeresebb játékosa, Joe Hachem, a pókerben legbefolyásosabb emberként ismert Chris Moneymaker, továbbá Jason Mercier, Victoria Coren, Liv Boeree és Theo Jorgensen lesznek a műsor mentorai.

A sorozat első felvonásának alkalmával a Texas holdem póker alapszabályaival ismerkedhettek meg a nézők, mely az egyik legnépszerűbb pókerfajta az egész világon. Fény derült az egyes lapkombinációk értékére és a játék menetére, a pókerszótár segítségével pedig mindenki számára világossá válhatott, hogy mit is takar pontosan a kassza, a nuts vagy a szett kifejezés. A második műsor már kifejezetten az indulólapok körül forog és olyan póker szlengek igazi jelentésére kaphatunk magyarázatot, mint például a ducks (kacsák), a hooks (horgok) és a bullets (golyók).

Nagyszerű sorozattal van dolgunk, mely profik közreműködésével érhetően magyarázza el a póker alapjait, és megtanít olyan fogásokra és trükkökre, melyekkel akár tökéletesíthetik, akár az alapjaitól felépíthetik saját taktikájukat a magyar pókeresek.

Címkék: póker,