Podravka Vegeta - Krim Ljubjana: Van olyan, hogy túl alacsony line?

2018-10-20
Akad itt egy szombati női kézilabda mérkőzés a BL-ből, aminek nem értjük a szorzóit. Vagy mi, vagy a bukik nézték be a találkozót, de ez csak szombat estére derül ki.

Podravka Vegeta - Krim Ljubjana

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 50,5 felett

Unibet odds: 1,85

Kezdés: szombat, 18:00

 

Múlt héten a Podravka Koprivnica együttese a BL-címvédő Győrt látta vendégük, és komolyan meglepett mindenkit. Sokáig tartotta a lépést a Győrrel, és igazából csak az utolsó percekre fogyott el az erő. A Győrnél kellett például Amorim extrája, hogy ne legyen körömrágós a vége. Nagyon kreatív együttes, öröm nézni a Podravka játékát. Olyan figurákból dobtak gólt olyan természetes módon a BL-címvédő, védekezés-specialista Győrnek, hogy csak ámultunk és bámultunk.

Zlatko Saracevic mester a támadó játék szerelmese, és ez látszik a csapatán. Gyors játékot preferál a Podravka, amiben persze vannak hibák, de gyönyörű megoldások is. Képesek csapatként működni a csajok, és látva a Győr elleni produkciójukat, egyáltalán nem véletlen, hogy a német Thüringert is meg tudták verni, méghozzá idegenben.

Az ETO ellen Chigirinova játszott igazán nagyot, ő 8 góllal terhelte meg a magyar együttest. Debelic beállóból dobált párat, Holesova szélről tett a közösbe négyet. A szlovák szélső is mutatott gyönyörű dolgokat, ahogy az egész csapatra elmondható. Yezhykava, Dozno, vagy a Turk néven futó, de nekünk Ana Niksicként ismert lány is jól játszott. Miközben a Győr elleni meccsüket néztük, remekül szórakoztunk. Igazi örömkézi volt, ahol sokáig tényleg kérdéses volt, nem szalad-e bele a Győr mondjuk egy remibe.

Rátérve a Podravka-Krim meccsre, itt azért számítani fog az eredmény is, sőt leginkább az. Nem biztos, hogy ezt a sziporkázó kézit látjuk a horvát együttestől, de az sem biztos, hogy nem. Yezhykaváék olyan természetes módon dobálták kínai figurákból a gólokat a Győr ellen, hogy náluk ez tutira olyan figura, amit nem csak szökőévente húznak elő. Nagyon szét tudják húzni az ellenfél védekezését, a világ legjobb klubcsapatának is 27-et dobtak, a Krim ellen lazán 30 fölé juthatnak.

A Krim együttesét igazán akkor kell komolyan venni, amikor otthon játszik. Hazai pályán veszélyes, de pl. Győrben 39 gólt kapott. Idegenben a védekezése is puhább, ezért sem értjük ezt a viszonylag alacsony over/under line-t

A Koprivnica és a Ljubjana a BL-ben hat éve találkozott, azokkal a meccsekkel kár foglalkozni és elemezni. Azóta mindkét együttes kicserélődött, szóval csak a jelen számít. A jelenben pedig inkább úgy tűnik, hogy a gólok száma valószínűleg nem az 50-hez, hanem a 60-hoz lesz közelebb. A Krim idegenben puhább, de a szlovén bajnokságban ez a csapat is ahhoz szokott hozzá, hogy 35-40 gólt dobál meccsenként.

Gyors meccs lesz, ahol a Podravka megint ontja majd a gólokat, és igazából a Krim sem tehet majd mást, mint felveszi ezt a tempót, és megy a hazai csapat után. A mi tippünk, hogy a hazai csapat 30 dobott gól fölé jut, és azt is nehéz elképzelni, hogy a Krim nem jut el 25 környékére. Az ETO ellen is dobtak 23-at a szlovénok, minimum ennyit, de inkább többet a szombati meccsen is összehoznak Korenék.

Címkék: sportfogadás, tipp,