Phil Ivey online pókersulit indít

2012-10-31
A világ egyik legjobb pókeresének tartott Phil Ivey új portált indított, ahol ingyenes oktatást és tanácsadást nyújt a játékosoknak.

 

A nyolcszoros WSOP bajnok Ivey eddigi karrierje során több, mint 14 millió dollárt keresett az élő tornákon. A most indult új honlapon, az IveyPoker.com-on olyan nagynevű profik működnek közre rajta kívül, mint Jennifer Harman, Patrik Antonius és a 2012 WSOP főversenyének döntőse, Greg Merson.

 

„Meg akarom tanítani a világot arra,hogy hogyan lehet jobb pókeres.” mondta Ivey az ESPN-nek adott interjújában. „Úgy érzem, hogy nagy szakadék van a pókeres közösségben. Állandóan a pókerről beszélgetek az emberekkel, és állandóan azt hallom, hogy szeretnének megtanulni játszani, de nem tudják, hogy hogyan kezdjenek hozzá. Jó lenne megtanítani az embereknek, hogy hogyan játszanak jól.”

 

Az oldal ingyenes videókat fog kínálni, melyek segítségével az érdeklődők megtudhatják, hogy hogyan javíthatnak játékukon. Már folyamatban van, hogy még több profit beszervezzenek, azonban csak olyanok kerülhetnek be az oktatók csapatába, akik megfelelnek Ivey elvárásainak.

“Nem csak jó játékosnak kell lenniük, hanem képesnek kell lenniük arra, hogy megtanítsák a nyerő pókerstratégiákat. Nagyon körültekintően fogom kiválasztani az embereket.”

 
 
Címkék: póker,