Pénzes bőrönd - új sorsjegy a Szerencsejáték Zrt kínálatában

2020-05-14
Új kaparós sorsjegyet vezet be a Szerencsejáték Zrt. A Pénzes bőröndöt május 8-tól lehet megvásárolni a lottózókban, az ára 1000 forint, a nyerési esély közepesnek mondható, 1: 3,15.

 

A Pénzes bőrönd sorsjegynél a főnyeremény 50 millió forint, a nyerési esély: 1: 3,15-höz, két sorozatot fognak kibocsátani, sorozatonként 3 millió darabot. Sorozatonként a főnyeremény 50 millió forint, a legkisebb nyeremény 1000 forint (ebből 420 ezer darab lehet), továbbá például 11 ezer forintos nyereményből ötezer darab, 100 ezer forintosból ötven darab, míg ötmillió forintos nyereményből három darab lehet ezen a sorsjegyen.

 

A sorsjegyen nyolc színes bőrönd, azaz nyolc kinyitható felület van, amelyekben három egyforma szimbólumot kell megtalálnia a játékosnak ahhoz, hogy nyerjen. A felnyitható ablakokon szintén van kaparófelület, amelyen időnként duplázó vagy triplázó szimbólum jelenik meg, amellyel az adott játékban elérhető nyereményt lehet megkétszerezni vagy megháromszorozni. Egy sorsjeggyel akár nyolc nyeremény is elérhető - ismerteti új termékét az SzRt.

 

Pénzes bőrönd

Ár: 1 000 Ft

Főnyeremény: 50 000 000 Ft

Megjelenés: 2020. május 8.

Nyerési esély: 1: 3,15

Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként

Sorozat: 01, 02

 

A sorsjegy előoldalán található 8 ablak felnyitását követően válik elérhetővé a sorsjegyen lévő nyolc játék. Az egyes ablakok perforáció mentén történő felnyitása, és az alattuk lévő játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

A játékosnak mind a nyolc játékban az ablakok felnyitása után a kaparófelület alatt egy játékban 3 egyforma szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. 3 egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye az ehhez a játékhoz tartozó ablakon található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. Ha a játékos a felnyitott ablak alatti kaparófelületet ledörzsölve egy játékban 3 bankkártya szimbólumot talál, akkor az ehhez a játékhoz tartozó ablakon található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeget MEGDUPLÁZZA. Ha a játékos a felnyitott ablak alatti kaparófelületet ledörzsölve egy játékban 3 földgömb szimbólumot talál, akkor az ehhez a játékhoz tartozó ablakon található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeget MEGTRIPLÁZZA.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos az ablakok felnyitása után a kaparófelület alatt egyik játékban sem talál 3 egyforma szimbólumot.

A felnyitott ablakokat nem szabad eltávolítani a sorsjegyről, mivel az azokon található kaparófelület a játék szerves részét képezi!

 

Forrás: Szerencsejáték Zrt