PAOK - Benfica: Mozgalmas meccsre számítunk

2020-09-15
A BL-főtábla előtt még két kapun kell belépni a csapatoknak. Amelyik együttes ezt a kört sikerrel vívja meg, annak esélye marad a BL-főtáblára, de az Európa Liga főtábla már biztosított. A tét nagy, de ez nem újdonság.

PAOK  - Benfica

Bajnokok Ligája Selejtező

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1.42

Kezdés:  2020.09.15. 20:00

 

Ami a PAOK csapatát illeti, a sokáig elhúzódó 2019/20-as kiírás miatt kevés pihenő jutott a játékosoknak. Mindössze pár nap, aztán jöhetett a felkészülési időszak, edzőmeccsek, és ezt követően a Besiktas elleni meccs már a BL-ből, amint a PAOK 3-1-re megnyert. Bajnokit egyet játszott, nem sok, de még mindig több, mint amit a Benfica játszott.

A luzitánok pontvadászata még nem kezdődött el, így tétmeccs ebben az idényben még nincs a lábakban. Edzőmeccseken viszont nem hibázott a csapat, sorra verte nívós és kevésbé nívós ellenfeleit is. A BL viszont más tészta, itt már nem babra megy a játék.

Felix Brych, rutinos német spori kapta meg a meccset, aligha lesz könnyű dolga. Brych egyébként nem az az ijedős fajta, már ami a lapokat illeti. Nemzetközi kupameccseken elég sűrűn villantja a pirosat is. Utolsó 20 klubcsapatoknak vezetett tétmeccsén 10 piros lapot szórt ki, az bizony nem kevés!

Brych egyébként 2018.08.29-én vezetett már PAOK-Benfica találkozót, és bizony ott sem szórakozott. Kezdte ott, hogy az első percben már felmutatta az első sárgát, félidőre már négynél járt. Aztán a 2. játékrészben megduplázta a sárga kártyák számát, és jött a piros lap is. Emellett a Benfica javára megítélt két büntetőt, tehát játékvezetői szempontból nem volt eseménytelen meccs.

A mi tippünk, hogy ez sem lesz az. A 4,5 büntetőlap felett opció 1,42-ért nagyon erős tipp, de lehet próbálkozni a piros lappal (4,30), és a büntetővel (3.20) is, hisz már a VAR is működésben van, semmi sem marad rejtve.

Címkék: sportfogadás, tipp,