Paide - Tulevik: Ezen az észt meccsen a statisztikában bízunk

2020-05-19
Egyre több liga éled újra, ezen a keddi napon az észtek is fociznak már, a Meistriiliga 2020-as idénye is folyatódik. A Tulevik nem szívesen játszott a Paide ellen az utóbbi években, rendre komoly pofonokba nézett bele.

Paide Linnameeskond- Tulevik

 

Online sportfogadás tipp: Hazai gólok száma 3,5 felett

22Bet odds: 2,10

Kezdés:  2020.05.19. 18:30

 

Az észtek március elején már lezavartak egy fordulót, aztán sajnos arrafelé is minden sporttevékenység szünetelt. Abban az első körben a Paide alaposan elpáholta a Talinna Kalev együttesét, 8-1 arányban sikerült győzni. A Tulevik a Tammeka ellen kapott ki szűken 2-1 arányban.

Ami a Paidét illeti, az előző idényben a 4. lett, épp lecsúszott a nemzetközi szereplésről. Idén ezzel a 8-1-gyel egyből az élre állt, és jó esélye van, hogy a 2. forduló után is ott maradjon. Tudni illik, az előző években a Tuleviket rendre péppé verte a Linnameeskond hazai pályán, még csak szoros meccs sem jött össze a vendégeknek.

Az utolsó 5 meccsükön, amikor a Paide volt a hazai együttes, minimum 4 gólt mindig lőtt. Az előző naptári évben 4-0 és 6-0 lett a két meccsük eredménye a Linnameeskond pályaválasztása mellett. Ilyen előzmények után mi másra tippelnénk, mint arra, hogy a Paide ismét eljut négyig.

Igaz, közönség nem lesz, de azért a Bundesliga is bizonyította, hogy ha egy csapat jó formában van, a másik pedig kevésbé, lazán lehet négy gólt gurítani az üres lelátók előtt is. A Linnameskondnak erősebb kerete van, jobb, rutinosabb játékosok alkotják a Paidét, és ha a március eleji formát át tudták menteni, akkor nagy baj nem lehet, minimum 4 hazai dugó megint összejöhet a Tulevik ellen. Bár a Linnameeskondból hiányzik például Yao, az elefántcsontparti légiós, aki idén már nem a keret tagja, azért a márciusi 8-1 bizonyította, hogy lesznek idén is, akik képesek gólt szerezni. Egyébként ránézve a vendégek keretére, eléggé leszűkült így 2020-ra, nagyon könnyen lehet ebből ismét egy olyan zakó, ahol minimum 4 gólt kap a csapat.

Címkék: sportfogadás, tipp,