NFL: Újabb long term tipp, célkeresztben a Cleveland Browns

2018-08-21
Az NFL-ben ritka, hogy egy szezonban egy adott csapat egyetlen meccset sem tud megnyerni, de a Browns-nak legutóbb sikerült. Előtte sem vitte túlzásba, ha az előző két szezont nézzük, egy meccset sikerült behúzni a 32-ből.

Hány meccset nyer az előttünk alló szezonban a Cleveland Browns?

NFL 2018/2019

Online sportfogadás tipp: 5.5-nél kevesebbet

Unibet odds: 2.45

 

Ez is olyan tipp, amin egyből megakad az ember szeme. Hogy is mennél el mellette, hisz a Browns a jelenkor leglúzerebb csapata. Legutóbb a 2017/18-as idényt sikerült lehozni győzelem nélkül, 16 meccsből egy győzelem sem jött össze. Többször is volt rá sansz, kétszer például az overtime-ot is sikerült kiharcolni, de a hosszabbításban mindkétszer elbukott a Browns.

A legnagyobb esélye a Green Bay ellen volt a győzelemre, de azt az esélyt is elpackázta a Cleveland. Azon a találkozón Rodgers sérülése miatt a Packers Hundley-val, a csere QB-val játszott, a Browns pedig 21-0-ás előnyt épített fel, és onnan, három TD előnyről is sikerült kikapni.

Tovább megyünk, ez a franchise az elmúlt három idényt tekintve összesen nem hozott össze hat győzelmet. Ugye az előzőben egyet sem, az előtt egyet, míg kettővel előtte három meccset sikerült behúzni.

Azt látni, hogy nem a Super Bowl legnagyobb esélyeséről van szó. Az idei sorsolás pedig még a tavalyinál is keményebb, mert a Bengals-Steelers-Ravens elleni 2-2 meccs mellett találkoznak a Chargers-Broncos-Raiders-Chiefs kvartettel, és találkoznak a Saints-Falcons-Tampa-Panthers négyessel is. Ezen kívül játszik még az idény vége felé a Texans ellen, ahol esélytelen lesz a Cleveland, és van még egy Jets elleni találkozó a 3. fordulóból, ami esetleg nyerhető.

Viszont ahhoz, hogy a tippünk ne jöjjön be, ahhoz a Browns-nak nem egy, de minimum hat meccset kéne nyerni. Utópiának tűnik, hisz nem vicc, ez a Cleveland az előző 48 alapszakasz meccséből csak 4-et nyert meg, most 16-ból kéne behúzni hatot.

Volt változás az edzői stábban, ami nem véletlen egy nulla győzelmet hozó szezon után. A keretben is történtek változások, de a Browns valahogy mindig lúzer csapat marad, és ha nyer is majd egy-két meccset, vagy akár hármat-négyet, azért hatot nem valószínű. Tavaly pl. egyet sem sikerült, pedig könnyebb sorsolása volt a csapatnak.

Címkék: sportfogadás, tipp,