Newcastle - Cardiff: A meccs, ahol ritka vendég lehet a gól!

2019-01-18
Az angol Premiershipben akad pár csapat, amely elég szürke, unalmas focival sokkalja a nézőket hétről hétre. Pont ilyen csapat a Newcastle és a Cardiff is ...

Newcastle - Cardiff

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2,5 alatt

Unibet odds: 1,61

Kezdés: szombat, 16:00

 

A Newcastle United kegyetlenül vergődik ebben az idényben. Már a szezon első bajnoki meccseit látva bujkált bennünk a kisördög, nem kéne-e befektetni a Szarkák kiesésébe. Pocsék focit mutatott a Newcastle, de úgy voltunk vele, hosszú még a szezon, egy-két meccsből nem lehet következtetni egy egész idényre.

Aztán most ott tartunk, hogy 'verhetjük a fejünk a falba', mert ha nem is fix kieső a Newcastle, most kieső helyen áll! Most pedig már nem éri meg behúzni a Szarkák kiesését, hisz sokkal rosszabb a szorzó, ami teljesen érthető. Benitezzel ez a csapat csak vegetál, és nem nagyon látni a fényt az alagút végén. A csapat az utolsó 9 bajnokija közül egyet nyert meg, a tökutolsó Huddersfield ellen egy nyögvenyelős 1-0-ás sikert aratott. A másik nyolc meccsen zakók és döntetlenek.

Ami tragédia, hogy az említett 9 bajnokin összesen 5 gólt lőtt a csapat, nem is durva tulzás, de szinte két meccs kell Benitez csapatának, hogy lőjön egy gólt...

A Cardiff City épp a kiesést jelentő vonal fölött helyezkedik el. Mindössze 1 ponttal gyűjtött többet, mint jelenlegi ellenfele, szóval itt is fenyeget a kiesés réme. Igazi kiesési rangadó, pont ezért nem várunk túl nyílt focit, és adok-kapok meccset.

A Szarkák eléggé impotens támadójátékkal bírnak, de a Cardiff City sem arról híres, hogy megszórja ellenfeleit! Tény: Warnock csapata az elmúlt öt tétmérkőzésén egy gólt tudott lőni, azt a meccset be is húzta. Viszont ezzel egy időben a védelem azért elég jól zár, mert kapott ugyan egy 3-0-ás pofont a Tottenhamtől, azért a londoni együttes teljesen más szinten gurigázik. A Palace, a Leicester és a Huddersfield elleni bajnokikon viszont nullázta ellenfelét a Cardiff!

Szóval, ha nincs is garancia a gólcsöndre, azért mindenképp meglepő lenne az adok kapok. Benitez és Warnock sem egy virtuóz mester, mindkettő a biztonságot fogja szem előtt tartani. Még augusztusban, fordított pályaválasztással sem bírtak egymással, egy nem túl meglepő 0-0-lal sokkolták a közönséget. Mindkét csapatra az impotens támadójáték jellemző elöl, kevés kockázatvállalás. Ha akad is helyzet, az jobbára egyéni, partizánakciók révén. A Newcastle-ből ráadásul Shelvey hiányzik, az amúgy is szürke támadójáték vele egészen sötétszürke, már-már fekete lesz. Két ennyire unalmas és ókori focit játszó csapat meccsén nem kis meglepetés lenne a gólzápor.

Címkék: sportfogadás, tipp,