Nevadába költözött, és egyből 2,6 milliárdot nyert egy kaszinóban

2017-09-27
Egy szerencsés nevadai állampolgár egy csapásra multimilliomos lett, mikor betért a Fiesta Henderson kaszinóba, és 10 millió dollárt pörgetett ki egy nyerőgépen.

 

A történet külön érdekessége, hogy a Rogerként emlegetett férfi csupán pár hónappal ezelőtt költözött át Floridából az Ezüst Államba, hogy ott töltse a nyugdíjas éveit – és ekkor szeretett bele a Fiesta Henderson nyerőgépeibe.

 

Szinte minden nap betért a létesítménybe, és egy szombat este, mikor ugyanazt az IGT Megabucks gépet nyúzta, amivel már aznap délután játszott egyszer, nyert 20 dollárt. Ekkor felbuzdult, pörgetett még négyet, és az utolsóval megnyerte a 10.192.522 dolláros, azaz úgy 2,6 milliárd forintos jackpotot!

 

 

Mikor elmesélte, hogy mi történt, azt mondta, hogy bár a nyerőgép fényei felgyulladtak, egészen addig nem volt tudatában, hogy megnyerte a jackpotot, míg egy hölgy oda nem ment hozzá a jó hírrel. Roger azt mondta, hogy még ezek után sem tudta igazán elhinni, hogy mi történt, és csak akkor fogja felfogni ténylegesen a helyzetet, miután a pénz megérkezik a bankszámlájára. „Szerintem mikor ez megtörténik, valószínűleg el fogok ájulni” – közölte a szerencsés nyertes.

 

Roger nem engedte, hogy fotókat készítsenek róla, nem szeretné felfedni kilétét, mert szerinte, ha megtenné, egyre-másra jelentkeznének nála a "barátok", amit nem akar. Arra a kérdésre, hogy mihez szándékozik kezdeni a pénzzel, Roger a Manchester United egykori legendáját, George Best-et idézte: „A legnagyobb részét valószínűleg alkoholra, nőkre és szerencsejátékra költöm. A többit elherdálom.”