Nehéz dolga lesz a Fradinak Szombathelyen

2013-04-04
A Haladás az előző hét bajnokiján nem talált legyőzőre, ráadásul a Ferencváros legutóbb 2004. április 7-én, azaz szinte napra pontosan kilenc éve nyert a Rohonczi úton.

 

A Ferencváros a Szombathelyi Haladás vendége lesz az OTP Bank Liga 22. fordulójának egyik nagy érdeklődéssel várt összecsapásán. A fővárosi együttes mindhárom tavaszi mérkőzését - köztük az ősi rivális Újpest ellenit is - megnyerte, így Ricardo Moniz játékosai önbizalommal telve várhatják a találkozót.

 

Ugyanakkor biztosra vehető, hogy nem lesz könnyű dolguk, hiszen Artner Tamás csapata az előző hét bajnokiján nem talált legyőzőre, ráadásul a Ferencváros legutóbb 2004. április 7-én, azaz szinte napra pontosan kilenc éve nyert a Rohonczi úton. Igaz, mindkét gárda éveket töltött el a másodosztályban, így nem is találkozott sokszor egymással.

 

A tavasszal parádés teljesítménnyel menetelő Videotonra ezúttal nehéz feladat vár: Diósgyőrben játszik vasárnap José Gomes együttese, amely legutóbbi három bajnoki összecsapását tizenkét rúgott góllal zárta.

 

A 19 mérkőzés óta veretlen, listavezető Győr pénteken Pécsen lép pályára, míg az Újpesttől múlt vasárnap hazai környezetben vereséget szenvedett, címvédő Debrecen a Honvéd vendége lesz a hét utolsó napján.

 

A 22. forduló programja:

péntek:

Újpest FC-Kaposvári Rákóczi 17.00, v.: Németh Á.

PMFC-Matias - Győri ETO FC 19.00, v.: Bognár

 

szombat:

FGSZ Siófok-MVM Paks 14.00, v.: Solymosi

Szombathelyi Haladás-Ferencváros 16.00, v.: Andó-Szabó

Lombard Pápa Termál FC - Kecskeméti TE-Phoenix-Mecano 16.00, v.: Kassai

Egri FC-MTK Budapest 18.30, v.: Szőts, Vác

 

vasárnap:

Budapest Honvéd - DVSC-TEVA 16.30, v: Farkas

Diósgyőri VTK-Videoton FC 18.30, v.: Szabó Zs.

 

Forrás: MTI

 

Címkék: labdarúgás,