NBA: LeBron és a Lakers megviccelné a Warriorst

2018-12-25
Az NBA idén is rendez öt meccset Karácsonykor, melyek közül CET szerint kettő már átcsúszik az ünnep második napjára. Mi a szerdára áteső két mérkőzés közül a mindenki által várt Los Angeles Lakers - Golden State Warriors meccsre tippelünk.

Golden State Warriors - Los Angeles Lakers

Online sportfogadás tipp: 228,5 pont felett

Unibet odds: 1,52

Kezdés: 2018.12.26.  02:00

 

Durantnek a bokája sajog, de ez sem akadályozta meg legutóbb, hogy 35 pontot és 12 lepattanót gyűjtsön össze. Szóval játszani fog a Lakers ellen is, ezt a meccset nem hagyhatja ki. A Lakersnél a centerekkel van probléma, mert McGee megbetegedett, már három meccset hagyott ki, ebből kettőt a LAL el is veszített. Van rá sansz, hogy ezen a Golden State elleni találkozón már pályára lép, volt csapata ellen biztosan szívesen behúz majd egy-két alley up-ot. Kell is JaVale, mert cseréje, Chandler sem egészséges, neki a háta fáj.

McGee talán játszik, Chandler kérdéses, de azért nem jó előjelek. Palánk alatt így keskeny lehet a Lakers, pedig ha valahol, akkor ott sebezhető lenne a GSW. Így viszont jó esély van rá, hogy mindkét csapat alacsony szerkezetű lesz, és igazán tempós meccset kapunk, sok-sok kinti dobással.

Idén még nem találkoztak tétmeccsen, az előszezonban futottak össze kétszer is, ott mindkét meccset a Lakers nyerte. Dobott 123 és 119 pontot a Los Angeles, pedig akkor még nem volt annyira összecsiszolódva a kaliforniai csapat. Persze a Warriors sem sokat adhatott a védekezésre. Az a Warriors, amelynek nem indult zökkenőmentesen az idény, aztán volt feszültség Green és Durant között is, de most már ott tart a csapat, hogy így is stabilan második nyugaton, és ha akarja, lazán meg is nyeri. Curry, Thompson, Durant és Green azért ha a játékra koncentrál, nem nagyon fogja idén sem megállítani a Golden State-et a rájátszásban.

A Lakers védekezésén vannak rések, de a Golden State olyan csapat, hogy akkor is dob 120-130 pontot, ha az ellenfél jól védekezik. Erre az összecsapásra mindenki figyel, így az ászok még inkább oda fogják tenni magukat, és sokkal inkább támadásban, hisz az igazán látványos. Valószínű, hogy a két együttes ki fogja szolgálni a közönséget, és játszik egy pontgazdag összecsapást.

Egyébként mindkét csapat tempós kosárlabdát játszik, jó esélyt látunk rá, hogy akár a 250 pont is veszélyben lehet

Címkék: sportfogadás, tipp,