Napi tippajánló: Villarreal CF- Malaga

2012-04-12
Tegnap gólzáport hoztak a 32. forduló meccsei, remélhetőleg ma sem fogunk unatkozni, ha spanyol bajnokikat nézünk. Rögtön este 20:00-tól egy pikáns kis találkozó vár ránk! Hogy mi, vagy inkább ki adja a mérkőzés pikantériáját, arról is olvashatsz a továbbiakban!

Villarreal - Malaga

Tipp: 2.5 gól fölött

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: 20:00

Tippajánlónk visszatérő vendége a Malaga csapata, ami nem véletlen. Szép és eredményes focit játszanak, és alapvetően egy jól kalibrálható együttes, mint ahogy a meccsei is!  Legutóbb hétfő este láthattuk őket (az sem véletlen, hogy rendre kiemelt időpontban játszanak), de a Racing elleni 90 percük egy labdás edzéssel ért fel. Ott ugyanis a Santandertől Framcis-t a 3. percben kiállították, mivel szabálytalankodott a 16-oson belül. Ott még egy büntetőt is kaptak az andalúzok, ami végül kimaradt, de akkora volt Cazorláék fölénye, hogy csak idő kérdése volt, mikor lövik az elsőt. Végül 'csak' 3-0-ra nyertek a malagaiak, de ha jobban koncentrálnak 6-7 gólt simán lőhettek volna.

Annak a találkozónak is főszereplője volt Cazorla, és gyaníthatóan ma is rivaldafényben lesz! Tudniillik a malagai támadó középpályás tavaly még a Villarrealban rúgta a bőrt, és nem is akárhogy. Meghatározó játékosa volt a 'sárga tengeralattjárónak'. Többek közt az ő eligazolása is hozzájárult ahhoz, hogy a Villarreal jelenleg a kiesés elkerüléséért küzd. De ez már a múlt, a Malaga nyáron 21 millió €-t sem sajnált érte, és nagyon úgy tűnik, megérte az árát!

Ma tehát volt csapata ellen játszik Santi Cazorla, és az El Madrigalban nem számíthat kedves fogadtatásra. De olyan srác ő, akiről leperegnek ezek a dolgok, és ott lesznek a társai, Isco, Seba Fernandez, vagy Rondon, akikkel remekül működik az összhang a Malagánál. Hétfőn a Racing elleni meccsen egyébként Seba nem játszott túl jól, rengeteg alkalommal hozott rossz döntést, de bíztató, hogy a helyzetbe kerüléssel nem volt problémája. Rondon sem érvényesült a Santander ellen, de ez annak volt betudható, hogy a 10 emberrel játszó vendégek behúzódtak saját kapujuk elé, így Rondon gyorsasága nem tudott érvényesülni.

Ma a Villarreal ellen teljesen mást karakterű mérkőzést láthatunk majd. Lotina mester, a hazaiak trénere nem híve a támadó játéknak, de itt ma aligha szereznek pontot, ha nem rúgnak 2-3 gólt. Lotinát azzal a céllal hozták ide, hogy bennmaradjon a csapat, és jelenleg még 4 pont az előnyük a Zaragozával szemben. De ahogy írtuk, ma a pontszerzéshez gól, de inkább gólok kellenek. Nem valószínű, hogy a vendégek rúgott gólok nélkül mennek haza, ők is nagy harcban vannak a Valenciával a dobogó harmadik fokáért.

Márpedig az a bronz nagyjából egy bajnoki címmel ér fel, hisz több szakértő azt vallja, hogy a PD-ben a Real és a Barca egymással harcol, a többiek egy külön bajnokságot vívnak. Van benne valami...

Ősszel a La Resaledában a Malaga 2-1-re tudott nyerni, ahol a 2-1-es végeredmény már a 40. percben kialakult. A Villarreal focistái szeretnének visszavágni, és ha sikerülne behúzni a meccset, akkor hét pontra megugranának a Zaragozától! Nem lehetetlenség elverni a Malagát, a Betis is elkapta őket pár fordulóval ezelőtt. Mondjuk minden meccs más, ha egy motivált, összeszedett andalúz csapat lép ma pályára, könnyen megsemmisítheti a hazaiakat. Ha már a Betis említettük, meg kell jegyezni, hogy a szintén andalúz zöld-fehérek a Villarrealt is elkapták az előző körben, méghozzá elég simán, 3-1-re tudták legyőzni Lotina együttesét. Ott Pepe Mel a Betist rendesen feltöltötte támadó felfogású játékosokkal, szinte nem volt középpályája a csapatának. Ez végül kifizetődő volt, és könnyen lehet, hogy valami hasonlót Pellegrini is megpróbál. Az emberei megvannak hozzá, Rondon, Fernandez, Isco, Duda, Gamez és Maresca is ott van a pakliban, csak a chilei mesteren múlik, hogy milyen taktikát választ ma estére. Bő ez a keret, Baptista, Toualan, és Joaquin kidőlése mellett is klasszis focisták sora áll rendelkezésre a Malagánál.

Sok gól, és jó iramú találkozó várható, és akkor még nem is szóltunk a mérkőzés játékvezetőjéről, aki szintén szeret a középpontban lenni. Izqueirdo 8-10 lapot simán kioszt egy találkozón, és minden második meccsen kiküld valakit idő előtt.

Igazi parázs latin foci vár arra, aki este 20:00-tól a Sport TV-t választja.

Sok sikert, és jó szórakozást mindenkinek!


Címkék: sportfogadás, tipp,