Napi tippajánló: Villarreal - Getafe

2012-03-12
A spanyol Primera Divisionben a Villareal és a Getafe zárja a 26. fordulót. Bízhatunk benne, hogy két rossz formában lévő csapat jó meccsét fogjuk látni. Kellenek a pontok mindkettejüknek, hisz a Villareal három, míg a Getafe öt pontra van a kiesőzónától!

Villarreal – Getafe

Tipp: 2, vagy 3 gól
Odds: 1.95
Iroda: bet365
Kezdés: ma 21:00

A Villareal és a Getafe hasonló szezont fut, mindketten nagyon gyengén szerepelnek idén. Jelenlegi formájuk is hasonló, rég örülhettek már győzelemnek ezek a csapatok. A Villarreal a tipp szempontjából tökéletes együttes. Ha nyernek, akkor sokat rúgnak, de ha vesztenek, akkor sokat kapnak. A Villareal utolsó kilenc meccséből csak egy olyat tudunk kiszűrni, ahol nem született legalább három gól. Ez a Barcelona elleni 0-0, de ez egy olyan kivétel, ami erősíti a szabályt. A ’Sárga tengeralattjáró’ szurkolói reménykedhetnek egy győzelemben, hisz eddigi hat sikerükből ötöt otthon értek el. Legutóbb José Molina együttese egy nyert meccset bukott el a Zaragoza ellen. Ott a 16. percben szerzett góllal egészen a hajráig örülhettek, aztán jött Luis Garcia és Abraham, a Villareal pedig 1-0-ról kikapott 2-1-re. Nem játszottak hatalmas fölényben, de végig kontrollálták a játékot. Viszont a fociban van az a mondás, hogy a meccs addig tart, amíg a bíró le nem fújja...

A srácok tanultak a hibából. Nem rossz csapat ez, de eddig a 2011/12-es szezon kész rémálom, kár lenne tagadni. Mostanában azért már kezdenek helyenként hasonlítani arra a csapatra, amelyet az előző években megismerhettünk. Hétfő esti meccsen ország-világ előtt össze fogják kapni magukat.

Ellenfelük az a Getafe lesz, amely szintén volt már jobb. Utolsó három bajnokijukon két pontot gyűjtöttek, de már öt mérkőzés óta nyeretlenek a madridiak. Ha az előzeteseknek hinni lehet, ma 4-4-2-es felállásban lépnek pályára elöl Mikuval és Dani Güizával. Miku gyorsasába, és Güiza rutinja sokat érhet, de ott lesz Barrada és Casquero is, közel a tűzhöz. A középpálya közepén pedig a Pedro Leon, Lacen, Diego Castro hármasból ketten kapnak lehetőséget, egyikőjük biztosan kimarad. Nincs jó formában a Getafe sem, de biztosak lehetünk benne, hogy nem fognak döntetlenre játszani.

Egy pont is jobb mint a semmi alapon persze benne van az X, de direkt, első perctől nem fognak arra játszani, hogy a 0-0 megmaradjon. Az irányítás a hazaiaknál lesz, de ez is tudatos a Getafénél. Miku egy-egy gyors kontrával meg tud ugrani, és nem lehetetlenség a Villarealnak gólt lőni. Diego Lopez az utolsó öt bajnokiján mindig kapott gólt, ma sem fogja megúszni. Ez a sárgamezes csapat képtelen 90 percig koncentrálni. De az is biztosnak tűnik, hogy egy-két gólt összehoznak hazai közönség előtt.

Az El Madrigalban már helyenként kezd emlékeztetni a csapat arra a Villarrealra, amely az előző években szórakoztatott minket estéről estére. A Granadának hármat, a Bilbaonak kettőt lőttek, tehát bízhatunk benne, hogy ma este is van bennük egy-két gól. A Getafe védelme is zavarba hozható, a darabos Cata Diaz és a többiek ott hátul egyáltalán nem jelentenek biztonságot a vendégeknél, nem véletlen, hogy már öt meccse nem nyert a csapat.

Átlagos mérkőzés lesz átlagos csapatokkal, így a tippünk sem lehet más, mint egy átlagos eredmény. 3-0-tól 0-3-ig minden belefér, de a legvalószínűbb három 'correct score' a 2-0, a 2-1, és az 1-1.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,