Napi tippajánló: Santos - Oeste

2012-02-02
Javában zajlanak Brazíliában az állami bajnokságok, aminek nagy respektje van arrafelé. A Paulista bajnokság talán mind közül a legkiemelkedőbb, hisz itt szerepel a Santos, a Sao Paolo, a Palmeiras vagy a Corinthians.

Santos-Oeste

Tipp: Santos

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: holnap 00:00 (ma éjfél)

A Santos tavaly Libertadores Kupát nyert, és ezüstérmes lett a legutóbbi Klub VB-n. Igazán eredményes szezon áll mögöttük, és ezt akár meg is ismételhetik. Neymarékat megtartották, a keret nagy része együtt maradt, és érettebbek, rutinosabbak lettek a Santos fiataljai. Eddig az állami bajnokságban nem szerepelnek valami fényesen, mindössze a 9. helyet foglalják el. Ma 'hazai' pályán a céljuk nem lehet más, csakis a győzelem, ráadásul szép játékkal. Eddig két döntetlenjük van egy győzelem mellett, de hazai közönség előtt nem elég csak nyerni. Neymarékra sokan kíváncsiak az egész világon, otthon illik 3-4 gólt lőni egy Oestenek.

A vendégek jelenleg a 20. helyen állnak, vagyis a tabella legalján. Egy döntetlen mellett két vereséget hoztak össze, és ma sem nekik áll a zászló. Az úgynevezett play offba az első nyolc csapat jut be, de erre esélyük sincs. Sokkal gyengébbek, mint azok a klubok, akik rendszeresen a Campeonato Brasilerio-ban szerepelnek évről évre. A Chorinthians, a Santos, vagy a Palmeiras őket egy edzőpartnernek tekinti. Nem túlzás azt írni, hogy az Oeste-t a Santos B csapatának is vernie kéne. Egész biztos, hogy egy-két kulcsjátékos azért ott lesz a pályán, hisz a közönséget azért ki kell szolgálni. De az is könnyen lehet, hogy a legerősebb Santos áll föl, akkor pedig Isten óvja az Oestét egy hatalmas veréstől!

Muricy Ramalho fiai az Arena Barueri gyepén gálát rendeznek! Jó kis felhozó meccs lesz ez számukra, hisz február 5-én már a Palmeirassal játsszanak, szintén 'hazai' pályán. Nagyon valószínű, hogy sokak fejében már az a rangadó jár, de ez az Oeste annyira gyenge a Santoshoz képest, hogy tiszta meccsen a döntetlenre sem sok esélyük van. Tippünk 4-0, de ha nem veszik annyira komolyan, akkor lehet 2-0-nál megállnak Borgesék.

Sok sikert a tipphez!


Címkék: sportfogadás, tipp,