Napi tippajánló: Magyarország-Horvátország

2012-01-25
Ma zárulnak a Szerbiában zajló kézi EB-n a második csoportkörök, jó néhány meccsnek már semmi tétje nincs. Egy-két igazán fontos meccs maradt a mai napra, a mieink találkozója viszont nem tartozik közéjük. Sajnos.

Magyarország-Horvátország
Férfi kézilabda EB

Tipp: Magyarország +2.5 gól
Odds: 1.48
Iroda: bet365
Kezdés: 20:10

Ez az EB úgy indult, mint egy tündérmese, aztán egyszerre minden elromlott. A második körben az első meccsen Izland leiskolázott minket, ne szépítsük. Aztán jöttek a szlovének, még simábban vertek meg, mint a szigetországiak. Ez a két fájó vereség pedig azt eredményezte, hogy erre a találkozóra már tét nélkül állhatunk oda, a cél alighanem a tisztes helytállás.

Ellenfelünk Horvátország legjobbjai lesznek, akik szintén tét nélkül játszanak, mivel már az elődöntőben vannak. Nagyon pici esélyük még a csoportelsőségre is van, de nem valószínű, hogy azt a spanyolok átengedik déli szomszédainknak. A horvátok nagyon kiegyensúlyozottan szerepelnek az idei tornán, teljes joggal vannak ott a legjobb négy között. Ha lenne tétje ennek a meccsnek, ez a tipp nagyon merész lenne, de így bőven vállalható.

Horvátország válogatottjának kézisei nem fogják magukat összetörni egy olyan meccsen, amely számukra csak egy nyűg. Az is biztos, hogy a legjobbjaik sokkal kevesebb játékpercet kapnak, nem fognak megkockáztatni egy sérülést. A horvátok nem fognak olyan hőfokon játszani, hogy ne tudnánk szoros meccset játszani velük. Még arra is van esély, hogy elkapjuk őket, hisz ezt a meccset ők nagyon el fogják szórakozni. Még az sem túlzás, hogy edzésnek fogják fel. Nekünk pedig maradt egy meccs, egy lehetőség, hogy szépen búcsúzzunk az EB-től. A múlttal már kár foglalkozni, voltak szép, és kevésbé szép pillanataink, de most már előre kell nézni.

Ma a horvát csapat verhető lesz, csak nem szabad feladnunk előre. Mocsai mester is lehetőséget fog adni az olyan játékosoknak, mint Krivokapic, Vadkerti, Ancsin vagy Putics, akik kevesebb lehetőséghez jutottak. Ezek a srácok bizonyítani fognak, hogy lehet rájuk számítani, és talán több játékpercet érdemeltek volna.

Bízzunk a srácokban, és drukkoljunk, hogy egy győzelemmel tudnak búcsúzni ettől a tornától.
 
Sok sikert, és hajrá magyarok!


Címkék: sportfogadás, tipp,