Napi tippajánló: Keothavong A. - Czink M.

2012-05-29
Három magyar lányból még kettő van versenyben az idei Roland Garroson. Tegnap Babos Timi az első körben búcsúzott, ma Arn Gréta és Czink Melinda védheti meg a magyarok becsületét.

 

Keothavong A. - Czink M.

Tipp: Czink M. nyer

Odds: 1.36

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:00 után (csúszás előfordulhat)

 

A brit Anne Keothavong régóta tagja a WTA mezőnyének. A 28 éves hölgy jelenleg a 81. a világranglistán. Idén a legjobb eredménye a 100 ezer dolláros összdíjazású nassaui tornán jött össze, ahol elődöntőig jutott. Az viszont kemény borítású torna volt, most salakon kellene bizonyítania.

Keothavong salakon nem túl acélos ezt a korábbi évek eredményei is bizonyítják. A Garrost tekintve kijelenthető, hogy még sosem jutott túl az első körön, ha esetleg a selejtezőket túlélte, mert az sem ment mindig...

Az RG előtti kisebb tornákon próbálkozott ráhangolódni a szemcsés borításra, de egyik tornán sem sikerült maradandót alkotnia, csupa első körös búcsú jelzi útját. Ma a magyar Czink Melindával találkozik, és itt sem a brit lány az esélyes!

 

Melinda jelenleg nincs a top100-ban, de az nem vitás, hogy salakon sokkal jobb, mint mai ellenfele. Sőt talán nem csak salakon... Czink például azon a cagnes-sur-mer-i tornán negyeddöntőt játszott május elején, ahol Anne az első körben búcsúzott! Az első körben a formán kívül ütögető Babos Timit verte, a második körben viszont a magára találó Ursula Radwanskát győzte le két sima szettben. Melinda 2009-ben itt az RG például simán ment két kört, és a harmadikban csak a későbbi győztes Kuznetsova állította meg.

Lehet, hogy Czink sincs élete formájában, de erre Grand Slam-re biztosan összekapja magát, és a legjobb teniszét teszi pályára. Ez nemcsak egy torna, tényleg azt lehet mondani, hogy az RG-re még a halottak is feltámadnak.

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,