Napi tippajánló: Kanepi K. - Wozniacki C.

2012-06-02
A párizsi Roland Garroson már a harmadik kört kezdik a még állva maradt versenyzők. A tornától két nagy esélyes már búcsúzott, Radwanska és Serena Williams már csak külső szemlélője a tornának. Carolina Wozniackit már sokan leírták, de mi azt valljuk, van esélye megnyerni az idei Garrost!

 

Kanepi K. - Wozniacki C.

Tipp: wozniacki

Odds: 1.60

Iroda: bet-at-home

Kezdés: ma 17:00 után

 

Ma kb. 17:00-kor két szőkeség csap össze a Rolad Garros harmadik körében a hölgyeknél. Az észt Kanepi, és a dán Wozniacki sem izzadt meg eddig úgy igazán, és ez főleg az egykori világelsőre igaz. Danilidou ellen csak egy game-et bukott el, és a második körben Gajdosova sem késztette nagy erőbedobásra. Caroline semmi extrát nem csinált, de nem is volt rá szüksége. Gajdosova mindent elrontott, a 6-1; 6-4-es találkozón 40 UE-t ütött, ami jól jelzi, hogy mennyire gyenge teljesítményt tett le az asztalra az ausztrál.

Wozniacki tehát meg sem izzadt, egy-egy edzés keményebb lehet nála, mint ez a két találkozó volt. Kanepi már picit szorosabb mérkőzéseket játszott, de Panova és Begu sem igazán reménykedhetett semmiben ellene. Nyugodtan mondhatjuk, hogy mindkét lánynak most kezdődik a Garros, mert ez eddig csak 'bemelegítés' volt.

Wozniackit sokan leírják, azt mondják róla, hogy kevesebbet koncentrál a teniszre, és többet a 'pasizásra', viszont itt az RG-n eddig nem úgy tűnik, hogy ne venné komolyan a teniszt. Sőt azt kell mondanunk, hogy jót tett neki, hogy nem számítják oda a közvetlen esélyesek közé. Mióta nem ő a világelső, sokan úgy beszélnek róla, mintha elfelejtett volna teniszezni. Pedig nem erről van szó. Fiatal még ő, így nem csoda, hogy néha kicsit mással is foglalkozik, mint a tenisszel. Azért gondoljunk csak bele, az egész élete, a legszebb évei csak a játék körül forognak, utaznak, játszanak, utaznak, játszanak...

Nem is várható el, hogy évekig egy olyan magas szinten teniszezzen valaki. Wozniacki tenisze ugyan nem a legszebb, de mostanában már nem csak a védekezéssel törődik. De ha igen, akkor mi van? Ebben a mezőnyben a lányok 90%-a ellen elég, ha csak visszateszi a labdákat, az ellenfelek előbb-utóbb úgyis rontanak. Hogy a közelgő foci EB-re asszociáljunk, a görögök nyolc éve úgy nyertek kontinenstornát, hogy csak védekeztek. Wozniacki is nyerhet úgy Garrost, azért pár hónapja ő még világelső volt.

 

Kanepi sem rossz játékos, viszont ő képes arra, hogy egy meccsen nagyon jó, a másikon meg rá sem lehet ismerni. Ha a szebbik arcát mutatja ma, akkor nem lesz könnyű a dán lánynak, de ha Kanepi bal lábbal kel föl, akár két sima szettben is elintézheti az észt lányt Caroline.

 

A fogadóirodák 1.60-as szorzóval fizetnek a dán lány sikere esetén, nem hagyjuk ki ezt az ajándéknak tűnő lehetőséget!

 

Sok sikert!

Címkék: sportfogadás, tipp,