Napi tippajánló: Indiana Pacers - Miami Heat

2012-05-20
A fogadóirodák a szezon elején a Miami Heat csapatát tartották a legesélyesebbnek a bajnoki címre. Ennek megfelelően kezdtek a play off első körében, most viszont könnyen kicsúszhat alóluk a parkett. A Pacers 2-1-re vezet a párharcban, a kérdés, hogy sikerül-e ma egalizálni Jamesnek, és társainak

Indiana Pacers-Miami Heat

Tipp: Miami

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:30

Kevesen gondolták az Indianáról, hogy ekkora falat lesz. Sőt minden esélyük megvan, hogy keleten főcsoport döntőt játszanak. A túlsztárolt Miaminak nem igazán fekszik Pacers stílusa, de ha gyűrűt akarnak nyerni, akkor valamit ki kell találniuk.

Legutóbb a Heatnél Wade hatalmasat betlizett, James pedig egyedül kevés. Ráadásul tudhatjuk róla, hogy amikor igazán fontos meccs jön, akkor ő is rendre meginog. Mindezek ellenére úgy véljük, a Heat képes lesz győzni, és 2-2-re alakítja a párharc állását. A harmadik meccsen a Heatnél csak James és Chalmers volt értékelhető, egy Wade-től 5 pont talán negyedenként is kevés egy ilyen fontos meccsen. Ha összekapják magukat, és tényleg minden játékosa a Heatnek tudásához méltóan játszik, akkor nem kérdés, hogy jobbak a Pacersnél. Egyszerűen kötelező számukra ez a győzelem, mert 3-1-ről már igen nehéz lenne visszakapaszkodni. Kulcsmeccs lesz, ez nem kérdés, és talán több is annál.

Szoros lesz a vége, mindkét csapat a jó védekező együttesek közé tartozik, de az is biztos, hogy Wade nem tud mégegyszer ilyen gyengén játszani. De igaz ez az egész Heatre. Volt egy rossz meccsük, el kell felejteni, és mivel profik, ez sikerülni is fog. 5-10 pontos floridai siker várható, ezt a mérkőzést egyszerűen hozni kell a Heatnek, mese nincs.

Sok sikert!

Címkék: sportfogadás, tipp,