Napi tippajánló: Getafe - Valencia

2012-03-24
Lassan a véghajrához érkezik a Primera Division, a bajnokságnak ezen szakaszában egy hullámvölgy romba döntheti azt, amit egy csapat felépített a szezon eddigi részében. A mai meccsünk egyik főszereplője a Valencia lesz, az a csapat, amely elég hullámzó teljesítményt nyújtott az elmúlt hetekben. Nézzük, ma mire számíthatunk tőlük.

Getafe – Valencia

Tipp: Valencia DNB
Odds: 1.76
Iroda: unibet
Kezdés: ma 22:00

Unai Emery Valenciája egy rossz meccs után mindig játszik egy jót is. Többek közt erre is alapozhatjuk ezt a tippet.  Arra is építhetünk, hogy a botlások rendre hazai pályán jöttek, idegenben az utolsó két meccsüket megnyerték, előtte pedig a Barcelonával találkoztak, ahol nem sok esélyük volt a győzelemre. A denevéreseknél Miguel, Banega és Canales sérülés miatt egész biztosan kihagyja ezt a találkozót, Barragán pedig eltiltását tölti ezen a szombat estén. A Zaragoza elleni zakó egyik főkolomposa Dealbert volt, akit Emery egyből kipaterolt még a keretből is, így őt sem láthatjuk ma a Valencia csapatában. –ezt mondjuk aligha bánják a szurkolók… Dealbert helyét a sérülés után visszatérő Ricardo Costa került be a keretbe, de valószínűleg csak a padra ülhet le.

A Getafe a Coliseum Alfonso Pérez hazai közönsége előtt kevesebb gólt rúgott, mint vendégségben. Nem igazán megy nekik otthon, utolsó öt meccsükből csak a legutóbbit tudták behúzni a Sociedad ellen. A győztes találat is öngól volt, Inigo Martinez rossz kapuba jutatta a bogyót, így a madridiak kínkeservesen, 1-0-ra tudtak győzni. rájuk is fért a három pont, hisz nem megy a játék, az a szerencséjük, hogy elég távol van tőlük a kiesőzóna.


Összességében azért a Getafe nem egy rossz együttes, jó képességű focistákkal a keretben, de a Valencia még náluk is jobb. Az utolsó négy Getafe-Valencia meccsen mindig a denevéresek nyertek, 2010-ben és 2011-ben sem sikerült még a döntetlen sem a madridikanak.

Most is elég rossz ütemben fogadják Mikuék a Valenciát, hisz a vendégek nagyon harapni fognak. Legutóbb a 10 emberrel játszó Zaragoza verte el őket, ami igencsak arcpirító vereség volt a kiesőjelölt Zaragoza ellen. Most kell pótolni az ott elvesztegetett pontokat, mert a dobogó harmadik helye meginogni látszik. A Levente lufi sem akar kidurranni, és a Malaga is nyeri minden meccsét mostanában. Nagyon nagy a harc, a Valenciának egy pontra minimum szüksége van.

Ma egy motivált vendég csapatot fogunk látni, akik mindenképp győzelemre törnek. A Getafe otthon ellen lehet focizni, Soldadoék ott elöl a Cata Diaz féle darabos védőket könnyen az őrületbe kergethetik. Piatti és Pablo sem fog tétlenkedni a két szélen. A Getafe védői nem az eszméletlen gyors sebességükről híresek. Jó kis mérkőzés lesz ez késő este, akár 3-4 gól is összejöhet, de a tippünk mégis az, hogy a Zaragoza elleni botlás után a Valencia javítani fog, és egy pontot minimum elvisznek Madridból!

Jó szórakozást, és sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,