Napi tippajánló: FC Barcelona - AC Milan

2012-04-03
Eljött az igazság napja!? Egyelőre nem lehet tudni, de nehezítette meg már milánói csapat a katalánok dolgát. A Mourinho féle Internek sikerült kétvállra fektetni a Barcát, de sikerülhet-e ez a bravúr Allegri Milanjának?

FC Barcelona-AC Milan

Tipp: Barcelona góljai 2,5 fölött

Odds: 1,90

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

Múlthéten a két együttes óriási meglepetésre gól nélküli döntetlent játszott egymással, amely eredmény egyik félnek sem volt jó igazán. A Milannak otthon nyerni kellett volna, a Barcának pedig egy-két idegenbeli gólocska lett volna a célja. Nyugodtan kijelenthető, az a 0-0 egyik félnek sem okozott boldogságot.

Ez a mai meccs azért minden szempontból más lesz. Egyrészt tény, hogy a Barca igazán otthon erős, teljesen más a játékuk a Camp Nou közönsége előtt. Az is biztos, hogy itt nem lesz gond a talajjal, a gyepszőnyeggel, mint volt egy hete Milánóban. Akkor Messiék a meccs után arra panaszkodtak, hogy nem volt megfelelő a játéktér, és ebben van is igazság. Emlékezhetünk, amikor Messi a szabadrúgásnál ki akart támasztani, a lába egyszerűen kiment alóla. De egész meccsen csúszkáltak a katalánok, márpedig az ő finomra hangolt rövidpasszos játékuk nem tudott érvényesülni azon az estén.

Allegri nem nevezte a keretbe Cassanot, Inzaghit, Flaminit, Muntarit, Gattusot, és sérüléséből nem épült fel Thiago Silva és Van Bommel sem. Nesta azonban ott van a keretben, mint ahogy Pato is. Azonban jó kérdés, hogy Allegri milyen csapatot állít össze. Azért az nem túl valószínű, hogy három csatárral kezd, bár sosem lehet tudni.

A katalánoknál Xavinak van kisebb sérülése, de egész biztos játszani fog. Cescnek sem 100%-os , de ha kell játékra kész. Iniesta, Messi és alexis helye betonbiztos, de abban sem kell kételkedni, hogy Xavi is ott lesz a pályán. Guardiola a legjobb csapatot küldi ma pályára, és ha minden igaz, Alexis nem középen fog játszani, hanem szélről indulva, amolyan Robbenes játékot várnak el tőle ma este. A katalánok tudják, hogy szét kell húzni a Milan védelmét, mert ha nagyon betömörítik, akkor nagyon nehéz dolguk lenne.

Persze nem lesz, hizs a világ legjobb csapta a Barcelona, amely csapat hazai gyepen bárkinek képes rúgni egy hármast. A Milan ugyan otthon állta a sarat, de ez sem lesz mindig így. Sokkal célratörőbb focit látunk majd ma este a Barcától. A katalánoknak kell is vagy három gól, hogy nyugodtak legyenek, mert a Milannál Ibráék bármikor lőhetnek egyet, akkor pedig a Barcának az 1-1 már kiesést jelentene.

Pár hete, amikor a Milan Londonba utazott, az Arsenal egy félidő alatt gurított nekik hármat. Nem zár annyira jól a vendégek védelme sem. Egyszer lehetett szerencséjük, de ma már ebben aligha bízhatnak. Aztán ha a Barca korán gólt szerez, akkor a Milannak is ki kell jönnie a gólszerzés érdekében. Jobban kinyílnak, és a Barca focistáinak sokkal több tere lesz.

Három hazai gól szinte garantált, a Barcának fontos a BL. A Milan úgy önmagában egy remek csapat, de ma ide kevés lesz! Tippünk 3-1-es katalán siker, és sima Barca továbbjutás.

Sok sikert, és jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,