Napi tippajánló: Betis - FC Barcelona

2012-05-12
A spanyol Primera Divisionben az utolsó fordulót rendezik a hétvégén, így a csapatoknak ki kell adniuk, ami még maradt bennük. A mai esti főmeccs a Barcelona sevillai vendégjátéka, aligha véletlenül!

Betis - FC Barcelona

Tipp: 4.5 gól fölött

Odds: 2.88

Iroda: sportingbet

Kezdés: ma 22:00

Amikor a Betis a és a Barcelona találkozik, ritkán fullad unalomba a találkozó. Ma sem fog, és erre mérget vehetünk. Mindkét együttesnek hasonló a futball-filozófiája, mindekét csapat minden meccsét meg akarja nyerni, és nem sajátjuk a bekkelés.

Amikor idén, azaz ebben a szezonban találkoztak a Camp Nouban, 4-2-re tudtak nyerni Messiék, de igencsak megizzadtak a siker érdekében. Sőt ha Mario-t nem állítják ki a meccs vége felé, talán egy döntetlennel kihúzzák a sevillaiak. De nem vallottak szégyent, és sok már 'kiscsapattal' ellentétben a Betis a Real ellen, és a Barca ellen sem úgy megy ki a gyepre, hogy megússzák nagy zakó nélkül. Ők nyerni akarnak!

Pepe Mel ma este egy-két játékosának lehetőséget ad a szereplésre, akik idén kevesebbet játszottak, de nagyon nem fogja felforgatni a csapatát, azért egy Barcát illik komolyan venni! Már csak azért is, mert Pep Guardiola sem a Barca 'B'-t fogja kezdetni. Az előzetesek szerint Messi, Pedro, Cesc, Thiago, Keita és Iniesta is ott lesz a pályán a kezdő sípszó pillanatában, márpedig ez igencsak erős támadó szekció! Sőt ha azt nézzük, hogy Xavi és Sanchez sérült, talán a legerősebb első hatos.

Ennek a találkozónak valódi tétje nincs, könnyen gálameccsé 'fajulhat' a találkozó. Mindkét csapat játssza a focit! Nem lesznek itt kemény párharcok, hagyják majd egymást futballozni a felek, olyan lesz, mint a régi idők focija. A Barca is hagyja majd kibontakozni a hazaiakat, a Betis amúgy is képes otthon gyilkos tempót diktálni. A katalánok meg nem fognak belemenni semmilyen kétes kimenetelű párharcba. Jön az EB, ott a Copa del Rey döntő, senkinek sem hiányzik egy sérülés egy ilyen tét nélküli tlálkozón.

Tipikus Betis-Barca mecs lesz, ahol a szép cselekből, szép gólokból nem lesz hiány ma este sem. Öt-hat gól simán összejöhet, amikor ez a két együttes találkozik. A Betis biztosan végigpörgeti a kilencven percet, a katalánoknál pedig ott van Messi, aki legutóbb négyet hintett a Camp Nouban, és biztosan tovább szeretné javítani a rekordját.

Igazi gála várható ma este Sevillából, kár lenne kihagyni ezt a találkozót. Aki csak az eredményt nézi majd meg másnap, biztosan bánni fogja, hogy nem szakított ídőt erre a mérkőzésre.

Tippünk egy bátor 3-5. Sok sikert, és jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,