Napi tippajánló: Bayern München - Chelsea FC

2012-05-19
Eljött a szezon egyik legjobban várt találkozójának napja, ma mindenki az esti BL meccsre fókuszál. Nézzünk mi is a találkozó elé. Kicsit rendhagyó tippajánló jön, több tippel, több izgalommal. Hajtás után..

 

Bevezetőnek azért pár szó a találkozóról, amit mindenképp meg kell említeni. Mindkét együttesben sok az eltiltott, a Real Madrid és a Barca elleni elődöntők áldozatokat követeltek. Nézzük, kik hagyják ki egész biztosan a mai meccset:
Bayern: Badstuber, Alaba, Luiz Gustavo
Chelsea: Terry,  Ivanovic,, Raul Meireles, és Ramires

Látható már az eltiltottak listáján, hogy itt elég tartalékos védelmekkel lépnek pályára a csapatok.

Amit, illetve akit még meg kell említeni, az a játékvezető személye. Idén Pedro Proenca fújja a sípot a döntőben. A portugál sípmester 41 éves, és élete legfontosabb mérkőzése lesz a mai. Hogy személye miért fontos, a későbbiekben kiderül.
Ahogy ígértem, jöjjön pár tipp a ma esti találkozóra, lehet mazsolázni.

 

1. tipp
Mindkét csapat szerez gólt  (Odds: 1.83  Iroda: bet365)
Indok: A két együttes tartalékos védelemmel lép pályára. A Bayernnél különösen a Contento-Tymoschuk oldal tűnik sebezhetőnek. Márpedig ott Mata játszik majd a Chelsesnél, aki párszor rendesen be fogja fűzni Contentot. Márpedig ha rajta túljut a spanyol, már csak egy lépés, hogy Drogba fejére varázsolja a labdát… Ugyanakkor a bajoroknál is ott lesz a pályán a Robben-Gomez-Ribery trió, és a londoni kékek védelméből is hiányzik majd a két legstabilabb játékos, Ivanovic és Terry. Én azt hiszem, ez elegendő lesz ahhoz, hogy mindkét csapat lőjön legalább egy-egy gólt!

 

2. tipp
Első félidőben születik gól  (Odds: 1.40   Iroda: bet365)
Indok: A mérkőzést mindkét csapat meg akarja nyerni! A Bayernnek otthon kötelező jelleggel támadólag kell fellépni. Viszont ez kétélű fegyver lehet. Vagy lőnek gólt, gólokat, vagy Kalou és Mata elviharzik a szélen, és egy Chelsea kontra után a londoniak jutnak vezetéshez. Én óvatoskodást csak a vége felé várok. Ha a 70. percben döntetlen az állás, akkor bizony kevesebbet kockáztatnak majd, de az első félidőben mindkét csapat megpróbál majd előnyt szerezni. Márpedig ha hihetünk a nyilatkozatoknak, akkor itt lesz gól az első játékrészben!

 

3. tipp
Didier Drogba gólt szerez (Odds: 3.60  Iroda: bet365)
Indok: Az elefántcsontparti támadó utolsó meccsét játssza ma a Chelseaban. A sors úgy hozta, hogy ez pont egy BL döntőre esik. Drogba neve egybeforrt a londoni klub nevével. Ha az előzeteseknek hinni lehet, akkor a Chelsea ma 4-3-2-1-et játszik, az egyedüli ék Drogba lesz. Az afrikai támadó mindent meg fog tenni a gólszerzés érdekében, és a tartalékos Bayern védelem ellen jó esélye van a gólszerzésre.

 

4. tipp
4.5 büntetőlap felett (Odds: 1.61  Iroda: bet365)
Említettük a bevezetőben, hogy a mai sípmester Pedro Proenca lesz. A latin játékvezetőkre úgy általánosságban elmondható, hogy szeretnek szerepelni, és szívesen adnak lapokat olyan szabálytalanságokért is, amit a Premiershipben talán le sem fújnának. Márpedig a Chelsea focistái jópárszor túllépik majd azt a határt, ami Proncánál már lapot ér, és a Bayern focistáit sem kell félteni. Itt inkább a küzdelem dominál majd, mint a szép játék. Márpedig ha ez így lesz, akkor a lapok sem maradnak el, erről Proenca gondoskodni fog. Legutóbbi BL meccsén a pirosat is felvillantotta, és az idei portugál rangadókon is igen jó volt a laptermés, amikor Pedro Proenca fújta a sípot. Azért szurkoljunk, nehogy főszereplő legyen, és valóban a futballról szóljon ez az este!

 

5. tipp
9 szöglet fölött  (Odds: 1.57  Iroda: bet365)
Indok: Elég sokan szeretnek szögletek számára fogadni, így ajánlatunkban egy ilyen típusú fogadás is szerepel. Az indok egyszerű: A Bayern találkozóin szinte mindig sok szögletet látunk. Ennek talán ez egyik legfőbb indoka, hogy az Allinaz-Aréna játéktere nem olyan nagy, gyakran kerül majd ki a labda az alapvonalon keresztül. Statisztika alapján ennek a tippnek jónak kell lennie, persze tuti tipp nincs, csak ami annak tűnik!

 

Mindezek mellett rengeteg tippből választhatunk, a legnagyobb fogadóirodák több száz lehetőséget kínálnak. Könnyen lehet itt büntető, van esély a kiállításra, sőt az öngólra is. Arra is fogadhatunk, hogy a párharc büntetőpárbaj után dől el, hisz két nagyon egyforma képességű csapat lép pályára, könnyen lehet, hogy nem fognak bírni egymással. Lehet próbálkozni magasabb szorzókkal is, persze a téttel azért bánjunk óvatosan!

 

Sok sikert mindenkinek, és természetesen jó szórakozást a mérkőzéshez!

Címkék: sportfogadás, tipp,