Montenegró - Magyarország: Mi bízunk a magyar srácokban!

2019-09-05
Minden csapból az folyik, hogy a szlovákok elleni meccs lesz a sorsdöntő a válogatott számára, ami igaz is. Viszont akik kezdenek Montenegróban, azoknak ez a találkozó lesz fontos, ott és akkor.

Montenegró - Magyarország

Online sportfogadás tipp: Magyarország góljai 1,5 felett

Unibet odds: 2.70

Kezdés:  2019.09.05. 20:45 

 

Lehetne rengeteg hasonlatot írni, mennyire hiányzik a csapatunknak ez a Montenegrói 'kirándulás', de nem tesszük. Ha már lekötötte a szövetség, lejátsszák a srácok, már akik épp pályára lépnek, mert Pátkai és Nagy például el sem utazott. Rossi fejében nagyjából összeállt már a Szlovákia elleni kezdő, így akik ott tuti kezdők, itt nem biztos, hogy pályára lépnek. Talán egy-két kivétel lesz, nem több.

Viszont van pár játékos, akiket szeretne megnézni az olasz származású mester a válogatottban, szóval nem feltétlenül rossz, hogy összejött az a találkozó.

Montenegró számára nagyon rosszul alakultak eddig az Eb-selejtezők. Négy meccs után nyeretlen, nem elég, hogy Anglia és Csehország megelőzi, de még Bulgária és Koszovó is. Ráadásul úgy utolsó Montenegró, hogy már 4 meccset lejátszott, miközben például Anglia és Csehország csak kettőt és hármat.

Nincs ennek a válogatottnak most igazi vezére, nemzetközi szinten jegyzett klasszisa, meghatározó játékosa. Savic a védelemben játszik, ő azért nehezen tud gólt lőni és védekezni egyszerre. Jovetic sincs már, szóval nem meghatározó csapat jelenleg Montenegró. Az Eb-selejtezőn nagyjából négy kör után elszállt az esélye a továbbjutásra, teng-leng ez a válogatott jelenleg, mindenképp előrébb járunk, jobb csapatunk van. A háttér is szegényesebb Montenegróban, szóval nagyjából minden mellettünk szól.

A nemzetisport.hu-n van egy jó cikk, amelyben még több információ van, miért is fogadunk mi a magyar gólokra. A montenegrói válogatottat új edző irányítja, szóval nem lehet itt folytonosságról beszélni.

Nálunk, akiket Rossi játszat Montenegróban, mindent bele fog adni, hogy bizonyítson. Fiatal, lendületes csapat lesz ma a pályán, Holander, Varga, Sallai, Gazdag és Holman is kezdhet a középpályán, egy identitását jelenleg kereső Montenegró ellen ők egy ilyen tét nélküli meccsen mutathatnak nekünk nagyon szép dolgokat. Montenegrótól nem várunk 100%-os koncentrációt, így 2.70-es odds mellett jó opció lehet a magyar gólokra fogadni.

Címkék: sportfogadás, tipp,