Megnyílt a Full Tilt Poker

2012-11-07
Tegnap délután elindult a valódi pénzes játék a FullTiltPoker.com-on, miután az oldal új tulajdonosa 731 millió dolláros egyezséget kötött az amerikai Igazságügyi Minisztériummal.

 

A .com piac játékosai – az amerikai és pár szegregált piacon működő európai ország (Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Dánia és Belgium) játékosainak kivételével – már délután leülhettek a valódi pénzes virtuális asztalokhoz, és rendelkezhettek az egyenlegükön lévő összeggel, melyeket a Fekete Péntek után, tavaly június 29-én befagyasztottak.

Az Full Tilt új 30 másodperces reklámfilmjei is adásba kerültek a tegnapi napon, melyek olyan profikat vonultatnak fel, mint Gus Hansan, Tom Dwan és Viktor Blom.

 

Mint ismeretes, a PokerStars idén augusztusban vásárolta meg a világ egykori második legnagyobb online pókertermét, a Fekete Péntek óta nem üzemelő Full Tilt Pokert. 

 

Az újraindulás örömére a portal több promóciót is indít, többek közt 250.000 dolláros freerollokat, „Happy Hour” akciókat, melyek ideje alatt a játékosok pontjai megduplázódnak.

 
 
Címkék: online játék, póker,