Megjövendölték, hogy nyerni fog a lottón, így is lett

2017-05-18
Egy connecticut-i lottónyertes, aki 3 millió dollárt nyert nemrégiben, azt állítja, hogy egy jövendőmondó megjósolta neki, hogy meg fogja nyerni a jackpotot.

 

A New Milford-ban élő Carolyn O’Brien elmesélte, hogy pár évvel ezelőtt elment egy jövendőmondóhoz. Amikor már épp indult, a jósnő hirtelen megállította.

 

“Megragadta a karom, és azt mondta ’Látom, hogy egy csekk van a kezedben, és azt kiabálod, hogy Sikerült!’” – mesélte O’Brien a helyi újságnak.

 

A jövendőmondó jóslata múlt kedden valóra vált, mikor O’Brien – miközben a férjével ment valahova – vett egy kaparós sorsjegyet. „Az autóban kapartam le, és elkezdtem kiabálni és ugrálni! Félreálltunk, és elkezdtem sírni, mint egy kisgyerek.” – mesélte O’Brien.

 

 

A lottótársaság munkatársai szerint, O’Brien pontosan úgy vette át a nyereményét, ahogyan az a jóslatban hangzott. „Életem legjobb napja - sikerült” – mondta a csekkel a kezében.

 

A nyertes azt tervezi, hogy kifizeti az adósságait, a többit pedig a gyerekei taníttatására szánja. „Minden, amit a jósnő mondott, valóra vált.” – mondta O’Brien.