Valaki 3,8 milliót nyert a Tippmixen!

2013-09-19
A Tippmix-ajánlat 37. hete során a labdarúgó-nagycsapatok nagy többsége nem okozott csalódást a tippmixelőknek, ami a legtöbb kifizetett nyereményt – ahol figyelembe vettük a kiegészítő fogadási lehetőségek adatait is – taglaló rangsorunkban is lekövethető.

 

A Manchester United – Crystal Palace angol bajnoki fizetett a legjobban, hiszen a helyesen tippelők összesen 155,04 millió forintot nyertek a hazai győzelem következtében. Két spanyol élcsapat sikere is kiváló nyereménnyel szolgált: az Atlético Madrid – Almería csata fővárosi győzelme 145,43 millió forinttal, a Barcelona – Sevilla párharc katalán diadala pedig 143,65 millió forinttal gazdagította játékosainkat. A német rekordbajnok Bayern München a Huszti Szabolcsot foglalkoztató Hannover legyőzésével közel 140 millió forintos nyereményt biztosított a tökéletesen tippelőknek, a másik német sztárcsapat, a Borussia Dortmund pedig a Hamburg legyűrésével gazdagította 111 millió forintnál is többel a tippmixelőket. A Napoli múlt hétvégén begyűjtött három bajnoki pontja is kiváló fogadási tételnek bizonyult, lévén mindent figyelembe véve 103 millió forintnál nagyobb összeg került kifizetésre az Atalanta legyőzése kapcsán.

A legnagyobb nyeremények rangsorának élmezőnye visszaköszön a legnépszerűbb eseményekkel foglalkozó toplistánkon is, azonban az élen található két mérkőzés korábban nem került megemlítésre. A legtöbb alkalommal ugyanis az Everton – Chelsea angol bajnokira fogadtak a tippmixelők, egészen pontosan 148 359 alkalommal. Ezt a számadatot csak megközelíteni tudta a magyar labdarúgó-válogatott az Észtországgal vívott vb-selejtező révén, amely – a kiegészítő fogadási lehetőségek adatait is számolva – 138 266 Tippmix-szelvény szerves részét képezte. A Manchester United – Crystal Palace angol Premier Liga-csata 95 ezret közelítő számadatával a képzeletbeli dobogó harmadik fokát foglalhatta el ezen összevetésben, míg a Barcelona – Sevilla spanyol élvonalbeli derbi közel 87 ezer fogadáskötéssel épphogy lecsúszott a negyedik helyre. 

Két, korábban már megemlített futballmérkőzés, a Bayern München – Hannover ütközet, illetőleg az Atlético Madrid – Almería párharc egyaránt a 74 ezer megkötött fogadás határát súrolta, teljessé téve ezzel aktuális heti népszerűségi toplistánkat. 

A liverpooli meglepetés, azaz az Everton hazai sikere a Chelsea ellenében az esemény népszerűségéből és végkimeneteléből fakadóan a legváratlanabb eredmények között sem kerülheti el a figyelmünket. A liverpooli „kékek” sikerére 148 359 szelvényből 3 546 alkalommal tippeltek fogadóink, ami 3,05-ös nyertes oddsszal járt együtt. A Real Madrid is azon sztárcsapatok közé került a múlt héten, amelyek nem tudtak megfelelni a várakozásoknak, hiszen a „királyiak” a Villarreal otthonában 2-2-es döntetlent jegyeztek (a pontosztozkodásra így is közel 7 ezer alkalommal fogadtak a tippmixelők, 3,45-ös nyereményszorzó mellett). Az ukrán labdarúgó-bajnokság élvonalának egyik ásza, a BL-résztvevő Sahtar Doneck is váratlan pofonba szaladt bele, lévén a Kárpáti Lviv vendégeként kapott ki a bányászcsapat (végeredmény: 3-2, 24 980 szelvényből 944 nyertes tipp, 9,70-es szorzóért). A magyar labdarúgó-élvonal, vagyis az NB I legutóbbi fordulójában az újonc Mezőkövesd megint bizonyította képességeit, lévén Véber György tanítványai ez alkalommal a Honvéd otthonában gyűjtötték be mind a három pontot (eredmény: 0-2, 39 053 szelvényből 1 569 helyes tipp, nyertes odds: 6,05).

A magyar labdarúgó-válogatott soros, Észtországgal szembeni világbajnoki selejtezője természetesen a magyar érdekeltségű események között is az élre kívánkozik, különösen úgy, hogy az eseményt tartalmazó 64 671 szelvényből 39 043-on találhattunk nyertes tippet, 1,40-es oddsért. Érdekesség lehet, hogy az Egervári-csapat csúfos romániai kudarca a tippmixelőkben is mély nyomokat hagyott, lévén az észtek győzelmére 18 706 alkalommal fogadtak, 7,10-es szorzó mellett. Az FTC labdarúgói meghálálták a fogadói bizalmat, lévén a Pápa vendégeként lejátszott NB I-es bajnokin kétgólos győzelmet arattak (66 529 szelvényből 62 192 hibátlan tipp, nyertes odds: 1,62). Az Alba Volán jégkorongozói az osztrák bajnokság legutóbbi hétvégéjén megint parádéztak, ezúttal a Vienna Capitals gárdáját két vállra fektetve (végeredmény: 3-0, 14 041 szelvényből 2 965 helyes tipp, 2,54-es nyereményszorzó).

Legnagyobb örömünkre zsinórban harmadik hete számolhatunk be átlagon felüli nyereményről a játékhét legügyesebb fogadója szekciónkban. Ezúttal egy ceglédi tippmixelő 20 alkalommal játszotta meg 200 forinttal ugyanazt a nyertes szelvényt, így a 191 118 forintos nyereményt is hússzor zsebelhette be. Márpedig ez összességében 3 822 360 forintot jelent, amihez a következő, 13-as kötésben szereplő események végkimenetelét kellett tökéletesen eltalálni:

Jugra - Szeversztal Cserepovec H

Plzen – Vítkovice H

Finnország – Horvátország V

Myllykoski PA – Jaro H

Horn - FC Vienna H

Paks – Kaposvár H

Palermo – Cesena H

Debrecen – Szolnok V

St. Pauli - FSV Frankfurt H

Leverkusen – Wolfsburg H

Lazio – Chievo H

Monaco – Lorient H

Braga – Estoril H

A Tippmixpro múlt heti nyereményei között megint találni igazi érdekességeket. Egyik internetes fogadók 11/13-as kombinációban, 15 forintos alaptéttel – összesen 1170 forintot kockáztatva – 182 890 forintot nyert, lévén a 13 megjátszott eseményből 12 végkimenetelt eltalált. Kötésben játszó fogadóink közül volt, aki 2000 forintra nyert 172 564 forintot egy 16-os kötésnek köszönhetően, de hasonló tét mellett nyertek 168 041 forintot is 20-as kötésben.

 

Forrás: Szerencsemix

Címkék: tippmix,