Már fogadható Federer újszülött ikreinek Wimbledon győzelme

2014-05-08
Pár órával azután, hogy Roger Federer bejelentette, hogy felesége életet adott második ikreiknek, az egyik legnagyobb brit fogadóiroda már el is kezdte fogadni a téteket a Federer család jövőbeli Wimbledoni eredményeire.

 

A klasszis svájci teniszezőnek és feleségének, Mirkának az újszülött fiú ikerpárt megelőzően is születtek már ikrei:  lányaik, Charelene Riva és Myla Rose júliusban lesznek ötévesek. Az USA Today már ki is elemezte a velük kapcsolatos fogadási lehetőségeket:

 

1., Federer bármelyik gyermeke Wimbledont nyer egyesben (100/1)

Pete Sampras első gyermekének wimbledoni sikerére 150/1-hez lehetett fogadni, mikor pedig 2001-ben megszületett Andre Agassi és Steffi Graf első gyermeke, az ő jövőbeli győzelmét 500-as nyereményszorzóval ajánlották ki az oddsmesterek. A négy Federer gyerek 100-as szorzóját tehát egyfelől jónak kell tekintenünk. Mirka ugyan nem egy Steffi Graf, de kiváló teniszjátékos. (Ő és Federer a 2000-es olimpián találkoztak). 

 

(USA TODAY Sports Images)

 

2., Bármelyik két Federer gyerek együtt nyer Wimbledont párosban (33/1)

Itt többféle lehetőség is adódik, hiszen játszhat a két fiú illetve a két lány a férfi illetve nő párosban, de indíthatnak két teamet is, vegyesben  De hogy csak 33/1-es oddsszot ajánlanak? Őrület! Ez ugyanaz az odds, mint amit Radwanskára ajánlanak, hogy megnyeri a Francia Opent! Andy Murray-nak kisebb az esélye arra, hogy megnyerje a Roland Garrost! Ugyan Murraynak nem nagyon megy salakon, de hát mégiscsak legalább egy profi teniszjátékos, aki részt vesz a tornán, és már kijárta az óvodát :)

 

Mirka és a 4 éves Federer ikrek az Australian Open-en (Reuters)

 

3., Lesz Federer/Federer vs Federer/Federer összecsapás vegyes párosban Wimbledonban (10.000/1)

Milyen lenne már, ha két ikerpár játszaná vegyes páros döntőt Wimbledonban?! A szülők totálisan meghasonulnának, az egyszer biztos! A 10 ezres nyereményszorzó mindenesetre őrült befektetésnek tűnik… Elképzelte már valaki, hogy milyen jó lenne visszamenni az időben 1976-ba, összebarátkozni Steve Jobsszal, és szerezni pár Apple részvényt? Hát valami ilyesmi ez is :)

 

 

4., Federeréknek less egy harmadik ikerpárjuk is (1.000/1)

Pár perces megerőltető matekozás után megállapítható, hogy annak az esélye, hogy valakinek egymás után ikrei szülessenek, olyan 1:7.000-hez. Egy harmadik ikerpár esetén, mondhatjuk, hogy erre fogadni, de kb. ezt mondhatni egyébként a többire is, nem nagy biznisz...

 

Reuters

 
Címkék: sportfogadás, tenisz,