Manchester United - Huddersfield: Jöhet a Féktelenül 2.0!

2018-12-24
Végre valahára a Man. United vezetői elszánták magukat, és a múlt héten menesztették José Mourinhót. A Manchester pedig elkezdett JÁTSZANI, igazi örömfocit mutattak be Pogbáék a Cadiff ellen, és mi a Huddersfield ellen sem várunk mást.

Manchester United - Huddersfield

Online sportfogadás tipp: Manchester United góljai 1,5 felett (2,5 felett)

Unibet odds: 1,33 (2,08)

Kezdés: 12.26. 16:00

 

Picit úgy nézett ki a Cardiff elleni találkozója a Man Unitednek, mint egy rabszolga-felszabadulás. Lekerültek a láncok, eltűnt a fék, és varázsütésre a United elkezdett JÁTSZANI. Pogbának is pontosan az volt a baja Mourinhóval, hogy nem hagyta játszani a játékosokat, ami nem volt jó senkinek. Sem Josénak, sem a labdarúgóknak, a nézőknek pedig főleg nem. Csak a United ellendrukkerei örültek, mert láthatták szenvedni a Vörös Ördögöket.

Ennek a szenvedős időszaknak vége, a Cardiff Cityt idegenben lemosta a United, 5-1-re nyert hétvégén. Rengeteg helyzet, rengeteg lövés, és végre igazi JÁTÉK, ami szívből jött, amit szívesen JÁTSZOTTAK. Jobb volt nekik és mennyivel jobb volt nekünk, semleges nézőknek, akik csak szimplán szeretik a jó focit.

A Cardiff ellen 74%-ban Pogbáéknál volt a labda, és ez most nem meddő mezőnyfölényt jelentett, hanem állandó veszélyt a Cardiff kapujára. Lőttek 5 gólt a vendégek, és végig égett bennük a tűz.

Most otthon, az Old Trafforodon is bemutathatják saját közönségüknek, hogy milyen a Mourinho nélküli Man. United. Ennek a Huddersfield aligha fog örülni. El kell utazni Manchesterbe, játszani kell egy meccset, ahol szinte semmi esély a pontszerzésre, ahelyett, hogy otthon Karácsonyoznának a családdal.

Lingardék valószínűleg nagyon várják, hogy ismét játszanak egy jót. Az ellenfél megint ideális, a Huddersfield is kiesőjelölt, ráadásul pocsék formában van. A terrierek 5 forduló óta nem szereztek pontot, ráadásul a csapat egyik motorja, Mooy sérüléssel bajlódik. A térde miatt kell meccseket kihagyni, és nem csak a Huddersfield bánkódik emiatt, hanem az ausztrálok is, akik januárban az Ázsia Kupán számítottak volna rá.

Szóval a felszabadult Man. United egy eleve formán kívüli csapatot fogad, amely talán a legjobb játékosát, a középpálya motorját is nélkülözi majd. A Unitednél erre a meccsre is szól Lukaku pihenője, így megint a sokat futó, jól cselező könnyűlovasság lesz bevetésen, Rashford, Martial és Lingard szét fogja futni, cselezni, passzolni a Huddersfieldet. Nem valószínű, hogy megint összejön öt dugó, mint hétvégén, de ha még szerencséje is lesz a Unitednek, nem elképzelhetetlen, hogy megint lőnek egy ötöst. A motiváció biztosan meglesz, és most, hogy Mourinho nincs, valószínűleg Alexis Sanchez is hamarabb felépül. Neki is többet ért José kirúgása, mint a legtöbb gyógyszer és műtét együttvéve.

Címkék: sportfogadás, tipp,